'OBITELJSKI ŽIVOT'

Nakon Lole Astanove, Stjepan Hauser hvali se novom ljepoticom, a obožavatelji su ubrzo otkrili o kome je riječ

23.10.2019 u 09:59

Bionic
Reading

Posljednjih dana Stjepan Hauser ne prestaje objavljivati snimke s djevojkom nevjerojatnih vokalnih sposobnosti, kojoj nikako nije želio otkriti identitet, snimajući je tako da joj od lica vide tek usta dok pjeva. Čak i na fotografiji, snimljenoj u Italiji, tajanstvena djevojka skriva se iza šilterice, no društvene mreže ne bi bile to što jesu da se odmah nije otkrilo tko je dotična ljepotica

Svojih 832 tisuće obožavatelja Stjepan Hauser često i rado počasti obradama najvećih svjetskih hitova, a nakon što je to radio s pijanisticom Lolom Astanovom, sada je našao novog partnera u tome.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Family life

Objavu dijeli HAUSER (@hausercello)

Već danima objavljuje snimke s djevojkom nevjerojatnih glasovnih sposobnosti, no za razliku od Lole Astanove, identitet ni lice nije joj otkrio. Dapače, trudi se snimati tako da joj se vide tek usta.

S istom djevojkom bio je i u jednom restoranu u Rovinju, kada je ispod svoje fotografije, na kojoj je sretan i nasmijan, napisao 'najsretniji čovjek na svijetu'.

Nakon što je objavio i posljednju fotografiju, na kojoj s njom i dva psa pozira na nekoj planini u Italiji, te je ispod nje napisao 'obiteljski život', obožavatelji su se dali u potragu da doznaju tko je djevojka od koje se ne odvaja u posljednje vrijeme.

I, nije im trebalo dugo. Riječ je o Benedetti Caretti, talijanskoj pjevačici koja se na svom profilu na Instagramu pohvalila fotografijom iz istog restorana, napisavši ispod tek 'iz Hrvatske s ljubavlju', a koja iza sebe ima i gostovanje na koncertu Michaela Bubblea, s kojim je otpjevala i jednu pjesmu.

Naravno, nije poznato je li ovdje još jednom riječ samo o dobro odrađenom PR-u, baš kao što je to bio slučaj s Lolom Astanovom.