MASTERS

Glazbeni program OBEN ugošćuje Australku Eluize

22.03.2017 u 16:42

Bionic
Reading

Glazbeni program OBEN, koji se u režiji Felvera i Pepi Jogardea događa u Mastersu, ovog petka ugošćuje Australku Eluize, a nakon nekoliko izdanja ponovno će s njima biti i njihov pridruženi beogradski rezident, Kristijan Molnar

Eluize, producentica, vokalistica i Dj, trenutno živi i djeluje u Berlinu, a slovi za jednu od najvećih nadolazećih talenata australske underground scene. Eluize se školovala u području klasične i jazz glazbe no nije se mogla zamisliti kao dio orkestra te se posvetila studiju inženjerstva i putovanjima. Kada je nekoliko godina nakon počela raditi na ulazu u jednom noćnom klubu, zaljubila se u elektroničku glazbu i klupsku kulturu. Shvativši tada da bi mogla raditi u polju audio inženjeringa kao DJ i producent te kombinirati svoju ljubav prema glazbi, tehnologiji i različitim kulturama, kreće njen glazbeni put kakvim ga danas pratimo. 

Njen prvi producentski uradak, EP Symetry, izdan je 2014 godine. Već 2016. pokreće vlastitu etiketu 'Night Tide' koju karakterizira melodična elektronska glazba, ljepota zvuka te bliska suradnja audio i vizualnih umjetnika iz cijeloga svijeta. Kao DJ, Eluize uspješno kombinira house, techno, disco i acid a nastupa u klubovima poput ://aboutblank & Tresor Berlin, Lightbox London, WIP Barcelona, Lounge Lisbon, S.A.S.H. & Goodbar Sydney, Revolver & Boney Melbourne, The Observatory Ho Chi Minh City i Savage Hanoi.

Eluize - Talk in Technicolor EP Izvor: Promo fotografije

Kristijan Molnar slovi za jednog od najboljih tech-house DJ na području bivšeg Balkana. Uz to uređuje i vodi emisiju Christallization Radio Show gdje predstavlja novu elektroničku glazbu u sklopu koje je ugostio i mnoga zvučna imena, uključujući Red Axes, Guy Gerbera, Stimminga, Matthias Tanzmann, Ian Pooley i Radioslave. 

Pepi i Feki, kao pravi džentlmeni, rado ugošćuju žene DJice čija je karijera u usponu i na taj način barem djelomično potiču njihov glazbeni put. Osim Eluize, ugostili su već Auroru Halal, Tijanu T, i Luciju Mandekić, a u budućnosti spremaju još gostovanja u kojima će glavnu ulogu imati mlade i perspektivne dame čije vrijeme tek dolazi. 

FB event: https://www.facebook.com/events/1911681022394236/

Eluize: https://www.facebook.com/EluizeMusik/

             http://soundcloud.com/eluize

 Kristijan Molnar: https://www.facebook.com/djkristijanmolnar/