Joaquim Valente

Tko je princ na bijelom konju u kojeg se zaljubila Gisele Bündchen

23.02.2024 u 05:58

Bionic
Reading

Dugo se nagađalo kakav je odnos popularne brazilske manekenke i njezina trenera, a zbog dosta vremena koje provode zajedno mnogi su i ranije zaključili da je sigurno riječ o nečem većem od prijateljstva

Gdje je Gisele Bündchen - tu i atraktivni trener Joaquim Valente! Tako se činilo u zadnjih godinu dana, otkako se razvela od Toma Bradyja... Isprva ga je predstavljala kao svog trenera, zatim kao prijatelja, a sada je otkriveno da se odnos razvio u ljubavnu vezu.

'Hodaju od lipnja te idu sporo. Počeli su svoj odnos kao prijatelji. Ona želi sačuvati svoju privatnost i htjela je šutjeti o tome dok se ne upoznaju', otkrio je izvor za People, a drugi je dodao kako je Valente bio velika utjeha Brazilki dok je prolazila kroz razvod.

'Joaquim je sjajan tip. On je prizeman, ljubazan i inspirativan', otkriva jedan od izvora o karakteru trenera.

Baš kao i popularna manekenka, i Valente je Brazilac koji se preselio u SAD. I on je svoj dom odlučio sagraditi u Miamiju, a priroda posla dozvoljava mu da istražuje i druge dijelove svijeta. Nedavno joj se pridružio na obiteljskom putovanju s kćeri Vivian i sinom Benjaminom te se četvorka odmarala uoči Dana zahvalnosti u Kostarici.

Djeca su, kako se da naslutiti prema tada fotografiranim izrazima lica, dobro prihvatila Brazilca, a on je i njih podučavao borilačkim vještinama.

'Otkad sam počela vježbati samoobranu, osjećam se snažnije, samopouzdanije i osnaženo. To je važna vještina za sve, posebno za nas žene. Hvala braći Valente što ste bili nevjerojatni učitelji i učinili trening tako zabavnim. Uzbuđena sam što ću nastaviti napredovati', napisala je u veljači 2022., zahvalivši svom treneru na korisnim lekcijama iz samoobrane, dok je još bila u braku s Bradyjem.

Upravo je strast prema zdravom načinu života, ali i ljubav prema borilačkim vještinama, spojila ovaj par.

Iako je završio studij kriminologije, Valente se posvetio podučavanju samoobrane i sportskim vještinama. S braćom Pedrom i Guijem posjeduje sportski centar u kojem podučava samoobranu, a ovu strast naslijedili od oca i djeda koji su vodili takav centar u Rio de Janeiru.

  • +6
Gisele Bündchen Izvor: Profimedia / Autor: Janet Mayer / Shutterstock Editorial / Profimedia