brzo napreduju

Veza Gisele Bündchen brzo je postala ozbiljna, a dečko se već i uselio k njoj

29.02.2024 u 14:15

Bionic
Reading

Ovog Valentinova manekenka Gisele Bündchen viđena je kako izmjenjuje poljupce sa svojim trenerom Joaquimom Valenteom te je tako potvrđeno ono o čemu se dugo šuškalo - rodila se ljubav na satovima samoobrane

Nakon rastave od Toma Bradyja, Gisele Bundchen posvetila se svojoj obitelji i brizi o vlastitom tijelu, a tijekom satova samoobrane i borilačkih vještina rodila se i ljubav s trenerom. Da su u vezi potvrđeno je prije nekoliko dana, a sada je poznato i da se veza razvija vrlo brzo.

Par je zajedno odmarao uoči Dana zahvalnosti u Kostarici, a njezina djeca su zadovoljna majčinim odabirom novog životnog partnera.

'Joaquim je sjajan tip. On je prizeman, ljubazan i inspirativan', prenio je ranije People uz vijest kako su Valente i Bundchen u vezi od lipnja.

Iako je htjela da njezina nova ljubavna veza ostane privatna stvar, ovog Valentinova sve je procurilo u javnost, a prema najnovijim fotografijama jasno je kako Valente često izlazi iz kuće brazilske ljepotice rano ujutro.

Kako Valente većinu noći provodi u domu supermodela u Miamiju, zaključuje se kako se veza brzo razvija, a njegova podrška lijepoj manekenki puno znači u teškom razdoblju nakon što je njezina majka preminula.

GISELE BÜNDCHEN

Udobno i ženstveno: Estetika 'bogate mame' kao stvorena je za prelijepu Brazilku

Pogledaj galeriju