it destinacija

Gerard Pique s djevojkom stigao u Dubrovnik: S obitelji uživaju u ljetnom odmoru

31.08.2023 u 09:04

Bionic
Reading

Hrvatska obala ovog je ljeta pravi mamac za poznate i slavne! Nakon što su Beckhamovi objavili koliko je lijepo u Lijepoj Našoj, i Gerard Pique brzo je spakirao kofere i stigao na odmor na jug Hrvatske

Nakon Jeffa Bezosa i Lauren Sanchez, Meryem Uzerli te obitelji Beckham, još je jedno svjetski poznato ime odlučilo svoje ljetovanje obogatiti boravkom u Lijepoj Našoj! U Dubrovnik je stigao Gerard Pique, a s njime i djevojka Clara Chia te njegovi roditelji, brat Marco i šogorica María Valls.

Nakon što su svladali razne prepreke i borili se protiv svih izgleda za svoju ljubavnu priču, započetu prije gotovo godinu dana, sretni par odlučio je uzeti kratak predah u Dubrovniku.

Dolazak Piquea i Clare Chie na odmor s njegovom obitelji potvrda je da je 24-godišnjakinja u kraćem vremenskom roku postala uistinu bitna nogometnoj zvijezdi, ali i da je dobro prihvaćena u njegovoj obitelji. Naime Clara se sjajno slaže i s Piqueovom šogoricom Marijom, s kojom ima zajedničke interese. Maria je stručnjakinja za organizaciju događaja dok Clara studira odnose s javnošću.

Grad je tako ugostio cijelu obitelj sportaša i njegovu novu partnericu s kojom je prošao pravi linč medija i obožavatelja njegove bivše partnerice Shakire, a ona mu je odlučila zagorčati život pjesmama o njihovom prekidu veze. Međutim Jadransko je more opustilo ovaj par pa su uživali u aktivnostima poput vožnje na SUP-u i kupanja.

sviđa im se jadran

Victoria i David Beckham s djecom su stigli u Hrvatsku, evo gdje ljetuju

Pogledaj galeriju