TUŽNA OBLJETNICA

Tihana Harapin Zalepugin obilježava svoj prvi rođendan bez voljenog Saše

28.08.2023 u 11:37

Bionic
Reading

Jedna od naših najpoznatijih modnih agentica ljetne mjesece provodi kraj mora. Početkom srpnja 'spustila' se do Hvara kojeg su ona i pokojni suprug Saša Zalepugin nazivali 'otokom njihove sreće', a posjetila je i druge gradove na obali. Sada se onima koji je prate na društvenim mrežama javila s Kvarnera gdje je odlučila proslaviti svoj dan

TIhana Harapin Zalepugin danas ima rođendan, a to joj je prvi nakon odlaska voljenog supruga, Saše Zalepugina. 'I sunce i ja borimo se za opstanak - sretan mi 72', poručila je uz fotografiju snimljenu na opatijskoj šetnici. Kako je nedavno izjavila, odlučila ga je obilježiti daleko od njihove dalmatinske oaze.

'Namjerno sam tako odabrala jer sam svjesna da ja jednostavno moram sama nastaviti dalje, da moram krenuti na neke nove putove kojima ću hodati bez njega, da moram pronalaziti neka svoja mala nova zadovoljstva, da moram sama početi otkrivati nova mjesta. Ja tu, u tom svom novom životu, neću biti sasvim sama jer tuga je cijelo vrijeme uz mene, ali ovo što sad proživljavam, devet mjeseci nakon njegovog odlaska, bol je pomiješana sa zahvalnošću na životnoj sreći koja nam je pružila toliko lijepih zajedničkih godina', rekla je za Jutarnji list.

Na njezin lanjski rođendan, ona i jedan od najpopularnijih televizijskih voditelja u bivšoj državi, bili su na Hvaru, a na sam rođendan otišli su u konobu s domaćom hranom. Kako je opisala, bilo je 'domaće, nepretenciozno, s puno smijeha i puno ljubavi'.

  • +3
Tihana Harapin Zalepugin Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

Kaže da nema velikih želja, ali da bi voljela 'vrijeme koje joj je preostalo proživi u zdravlju, okružena prijateljima, dragim ljudima i krasnim djevojkama iz njezine modne agencije. Nakon prvotnog razdoblja tuge nastavila je s poslom u svojoj modnoj agenciji, te najavljuje velike poslovne vijesti koje će se dogovoditi ove jeseni.