ZNA UŽIVATI

Kamo je sada otputovala Marijana Batinić? Pogledajte kako 'puni baterije' za vođenje nove sezone popularnog showa

21.10.2019 u 13:25

Bionic
Reading

Miljenica je publike koja ju većinom veže uz reality showove. Nakon završetka međunarodne sezone 'Ljubav je na selu' od proteklog vikenda gledatelji Marijanu Batinić mogu pratiti u novoj sezoni 'Života na vagi'. Zgodna Dalmatinka na društvenim mrežama je otkrila da se počastila putovanjem u London

S osmjehom od uha do uha jedna od naših najomiljenijih TV voditeljica Marijana Batinić pozira na prepoznatljivim mjestima glavnog grada Velike Britanije gdje boravi sa suprugom Matejem Pašalićem. Na Instagramu je pokazala kako uživa. Na pitanje jedna od pratiteljica kako joj je ondje, komentirala je: 'Divno, laganini, bez pritiska'.

'Voljela bih premostiti zimu u toplijim krajevima. Jednu cijelu zimu sam tako preskočila, pa mogu izdvojiti Kostariku kao zemlju koja mi je dala jako puno lijepih uspomena. Živjela sam po nekoliko mjeseci na raznim krajevima svijeta, od Rusije, preko Irana do Australije, ali tri mjeseca u izolaciji donijela su mi najveću promjenu. Mir koji sam osjećala nekoliko mjeseci po povratku u civilizaciju je psihofizičko stanje prilikom težnje ni za čime. Vrlo slično je fjaki, koja je nama Dalmatincima dana rođenjem. Taj meditativni osjećaj lakoće postojanja sam, nažalost, preseljenjem na kontinent izgubila. Svakodnevno čeznem za fjakom', izjavila je ranije za Slobodnu Dalmaciju.