STIŽE JOŠ JEDNA BEBA

Frizura je pala u drugi plan: Milica Todorić pokazala trudnički trbuščić

24.07.2020 u 13:01

Bionic
Reading

I dok javnost danas ne prestaje raspravljati o pozitivnom nalazu Ivice Todorića na koronavirus, njegova snaha Milica Todorić trenutno razmišlja o drugim stvarima. Zajedno sa suprugom Ivanom, najmlađim Todorićevim sinom, čeka drugo dijete, a trudnički je trbuščić otkrila jedna fotografija na Instagramu

Iako se već nekoliko tjedana šuška kako će najmlađi Todorićev sin, Ivan Todorić i njegova supruga Milica dobiti drugo dijete, sve je potvrđeno tek sada i to fotografijama nastalim u poznatom zagrebačkom frizerskom salonu. Lijepa Todorićeva snaha osvježila je boju kose, ali i zatražila da joj isfeniraju valove, a rezultatom je itekako bila zadovoljna, što je bilo vidljivo po njezinu širokom osmijehu.

Fotografije koje je sama zabilježila svojim mobitelom, njezin je omiljeni salon objavio na svom Instagram profilu, a ono što je odmah 'zapelo' za oko, trudnički je trbuščić Milice Todorić, kojeg više ne može sakriti, iako je to pokušala dizajneskom Louis Vuitton torbicom.

Milica i Ivan Todorić već imaju sina Vida, koji će u studenom ove godine napuniti tri godine, a još uvijek nije poznato hoće li se srpska manekenka odlučiti ponovno za porod u poznatoj švicarskoj poliklinici. U trenucima kada je njegov najmlađi sin Ivan postao prvi puta otac, na svojem se blogu tada oglasio i sam Ivica Todorić riječima:

'Sreća koja se ne može opisati riječima, ali koja jednostavno traži da se podijeli sa svima. A danas je takav dan. Rodio se još jedan Todorić, mali Vid ! Sve na ovom svijetu mogu mi oduzeti, mogu me ponižavati i progoniti, ali najveću vrijednost nikada nisu i neće moći – moju obitelj . I za nju se nikada neću prestati boriti.'