KUMA PODIJELILA FOTKU

Ivan i Milica Todorić ne skrivaju sreću: U Zagrebu kršten najmlađi Todorićev unuk

19.04.2018 u 09:40

Bionic
Reading

Nakon što je 15. studenog u uglednoj švicarskoj poliklinici na svijet stigao najmlađi unuk Ivice Todorića, Vid Todorić, njegovi roditelji Ivan i Milica Todorić odlučili su krštenje svog prvog djeteta organizirati u Zagrebu, a fotografijom sa svečanog ručka pohvalila se dječakova krsna kuma

'Sreća koja se ne može opisati riječima, ali koja jednostavno traži da se podijeli sa svima. A danas je takav dan. Rodio se još jedan Todorić, mali Vid! Sve na ovom svijetu mogu mi oduzeti, mogu me ponižavati i progoniti, ali najveću vrijednost nikada nisu i neće moći - moju obitelj. I za nju se nikada neću prestati boriti.'

Napisao je to na svom blogu 15. studenog 2017. godine Ivica Todorić, na dan kada su u Švicarskoj njegov najmlađi sin Ivan Todorić i njegova supruga Milica postali roditelji dječaka. Sedmo unuče unijelo je radost u obitelj Todorić, unatoč svemu što im se događa posljednjih mjeseci.

Sreća je bila neopisiva i proteklog vikenda, kada su Milica i Ivan Todorić u crkvi u zagrebačkim Šestinama krstili malenog Vida, nakon čega su s uzvanicima slavili u poznatom zagrebačkom restoranu. Fotografiju sretne tročlane obitelji na Instagramu je objavila Vidova krsna kuma, Hana Šoljan Galić.

Na krštenju je bila i Ivanova sestra Iva Balent sa svoje troje djece, čime se pohvalila na Instagramu, a nije poznato je li prisutan bio i njihov brat Ante Todorić. Jedino što se sigurno zna, krštenju nije prisustvovao djed Ivica Todorić, koji je još uvijek u Londonu.

  • +27
Ivan Todorić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunić