blagdanska idila

Nakon dugo vremena svi na okupu: Evo kako se slavi Božić u obitelji Todorić

25.12.2018 u 19:27

Bionic
Reading

Iva Todorić, kći Ivice Todorića pokazala je putem društvenih mreža kako se slavi Božić u njezinoj obitelji

Nakon turbulentne godine obitelj Todorić blagdane je provela na okupu, a dio atmosfere njihova zajedništva sada je i javnost dobila priliku vidjeti.

Bivši vlasnik Agrokora protiv kojeg se još uvijek vodi kazneni postupak nije krio veselje što Božić provodi u društvu supruge Vesne, sinova Ivana i Ante, kćeri Ive te unuka.

Na fotografiji koju je na svom Instagram profilu objavila Iva Todorić, pozirala je čitava obitelj. Vedri, nasmijani i dobro raspoloženi pozirali su, a na fotografiji je nedostajala snaha Martina Todorić, bivša supruga Ivičina sina Ante Todorića te Ivin bivši suprug, Hrvoje Balent.

Ponosni djed Ivica u naručju je držao najmlađeg unuka Vida kojeg je prošle godine u studenom na svijet donijela Ivanova supruga Milica.

  • +14
Prvo jutro nakon izlaska iz zatvora Ivica Todorić otišao u frizerski salon Neno Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

'Božić je kad ljudi svi,  baš svi su veseli, što on nam dolazi,  kada pomire se svi  i kad dobro čine zli  i svijet je prepun ljubavi', napisala je Iva ispod fotografije te dodala kako su oni njezino sve i da je na tome zahvalna.