NOVE FOTOGRAFIJE

Franka se skinula u kupaći i pokazala liniju šest mjeseci nakon poroda; komplimenti stižu sa svih strana

15.07.2020 u 09:46

Bionic
Reading

Odjevena u jednostavan bijeli kupaći kostim i zaogrnuta dugim, prozirnim plaštom, u svijetloplavoj boji, pjevačica Franka Batelić pozirala je fotografu Šimi Eškinji na prekrasnoj šljunčanoj plaži uz more, a za svoj izgled primila je samo komplimente

Raspuštene kose, koja se lagano prema kraju kovrča, Franka Batelić snimala je nove fotografije za koje je i ovoga puta bio zaslužan Šime Eškinja. Odjevena u dugi, prozirni, svijetloplavi plašt, ispod kojeg je provirivao bijeli kupaći kostim, a sve s hrvatskim potpisom Becha, Franka je i ovoga puta odradila snimanje baš kako i priliči profesionalki.

Snimanje je održano na šljunčanoj plaži uz pomalo nemirno more, po čemu bi se dalo zaključiti da im vrijeme i temperature na snimanju i nisu bile pretjerano naklonjene, no za konačni proizvod bile su savršene.

No, ono što je njezinim pratiteljima, među kojima su i njezini brojni, poznati prijatelji, najviše zapelo za oko, njezina je besprijekorna figura točno šest mjeseci nakon rođenja sina Viktora. Trudna Izabel Kovačić joj je napisala: 'Mamaa baš si mama', glumica Bojana Gregorić Vejzović stavila je emotikone sa zvijezdama u očima, a Ella Dvornik Pearce joj je napisala kako se ne može odlučiti koja joj je fotografija ljepša.

  • +4
Franka Batelić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Komplimente je dobila i od dizajnerice koja se krije iza imena Becha, a koja joj je napisala: 'Tako je lipo radit i imat neku viziju i onda na kraju vidit da ta vizija dobije još bolji smisao!'