PRVO LJETO ZAJEDNO

Franka Batelić odvela malenog Viktora na prvo kupanje u moru i to na njoj posebno mjesto

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 29.06.2020 15:16
  • Objavljeno 29.06.2020 u 14:00
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL

Maleni Viktor Ćorluka za nekoliko će dana napuniti prvih šest mjeseci svog života, a pjevačica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka ne prestaju se hvaliti svojim sinom. Franka je na svom Instagram Storyju objavila i fotografiju s plaže, no, kao i svaki puta do sada, lice malenog Viktora nije otkrila

Nakon što je rano s psom Oskijem prošetala i dopustila mu da se okupa u moru i lajanjem pozdravi za dobro jutro sve stanovnike Rapca, Franka Batelić uskoro šestomjesečnog sina Viktora odvela je na plažu. 'Prvi kupanac na istom mjestu gdje sam se i ja prvi put kupala', napisala je pjevačica i uz to stavila fotografiju svojih nogu i nožica njezinog Viktora.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Na fotografiju je stavila i hashtagove na engleskom 'majka i sin' te 'prvi put', kao i na hrvatskom 'morski ljudi'. Nažalost, u prvom kupanju Viktora nije mogao uživati, niti vidjeti prve reakcije sina na more, nogometaš Vedran Ćorluka jer je zbog novih sportskih angažmana već otišao u Moskvu.

U Rapcu je ostavio najvažnije osobe u svom životu - suprugu Franku Batelić i njihovog sina Viktora - a vjerujemo kako mu je pjevačica čim je izašla iz mora s Viktorom poslala prve snimke.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram