'GLEDATI SVIJET KROZ TVOJE OČI'

Franka Batelić novim je fotografijama sa šestomjesečnim Viktorom raznježila sve: 'Leti dječače moj... Leti'

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 06.07.2020 08:46
  • Objavljeno 06.07.2020 u 08:46
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/Pixsell i Katarina Franković/Instagram

Već je šest mjeseci prošlo otkako su 5. siječnja Franka Batelić i Vedran Ćorluka dobili svoje prvo dijete, sina Viktora, a povodom prvih pola godine života njihovog nasljednika, pjevačica je napravila i stilizirane fotografije kojima se odmah pohvalila na svom Instagram profilu

'Gledati svijet kroz tvoje oči', napisala je pjevačica Franka Batelić na stiliziranoj fotografiji, na kojoj pozira sa sinom Viktorom u dugoj bijeloj haljini u polju lavande.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Katarina Franković/Instagram

Najnovije fotografije s malenim nasljednikom snimljene su povodom Viktorovih prvih šest mjeseci života, a osim te, pjevačica je objavila i drugu fotografiju, na kojoj Viktora diže visoko u zrak i osmjehuje mu se, uz što je napisala: 'Leti dječače moj... Leti'.

Ovu će godinu Franka Batelić i njezin suprug Vedran Ćorluka itekako dobro pamtiti, upravo po rođenju njihovog prvog djeteta, a zanimljivo je kako je od njegovog rođenja sve u znaku političkih izbora. Naime, Viktor Ćorluka rođen je 5. siječnja 2020. na dan kada su u Hrvatskoj održani predsjednički izbori, a šest mjeseci obilježio je na 5. srpnja, na sam dan parlamentarnih izbora.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Katarina Franković/Instagram