ne kriju sreću

Franka Batelić u Ćorlukinom zagrljaju: 25 razloga za slavlje

07.06.2017 u 14:41

Bionic
Reading

Objavom zajedničke fotografije na svom Instagram profilu hrvatski nogometni reprezentativac i igrač ruske Lokomotive, Vedran Ćorluka, svojoj je djevojci Franki Batelić čestitao njezin 25. rođendan

'Sretan rođendan najvažnijoj osobi u mom životu...nakon Oskija.' Napisao je na svom Instagram profilu hrvatski nogometni reprezentativac i igrač ruske Lokomotive i objavio fotografiju sa svojom djevojkom, pjevačicom Frankom Batelić. Tom fotografijom Vedran Ćorluka je zapravo čestitao svojoj djevojci 25. rođendan, koji je danas.

Za razliku od prošle godine, kada je Franka proslavila rođendan bez Vedrana, koji je na njezin 24. rođendan otputovao na Europsko nogometno prvenstvo u Francusku, ovaj su dočekali zajedno.

Zbog nedavne operacije 31-godišnji nogometaš na neko je vrijeme ostavio po strani kopačke, no i u Hrvatskoj naporno i redovito vježba, kako bi čim prije bio spreman na povratak na nogometni teren. Ipak, dio vremena odvojio je i za odmor i uživanje u društvu svoje šest godina mlađe djevojke, s kojom će ovog ljeta proslaviti pet godina ljubavi.