UHVAĆENA U RUSIJI

Franka Batelić: ‘Vedran mi je u Moskvi najbolji prijatelj'

09.03.2017 u 18:00

Bionic
Reading

Pjevačica Franka Batelić već šest godina nije snimila pjesmu, no i dalje se, kaže, bavi glazbom, a osim toga posvećena je Pravnom fakultetu. Otkrila je sve o životu sa svojim dečkom, nogometašem Vedranom Ćorlukom, što najviše voli, a što je živcira kad svog dragog posjećuje u Moskvi

Na pitanje urednice RBTH Hrvatske čime se trenutno bavi pjevačica je u videu otkrila da se bavi Pravnim fakultetom, putovanjima i glazbom. Zadnje zemlje u koje je otputovala bile su Argentina i Čile, u kojima je boravila s dečkom Vedranom Ćorlukom. Kako on trenutno igra za Lokomotiv u Moskvi, pjevačica ga ondje često posjećuje.

'Najuzbudljivija stvar u Moskvi je promet. Najstrašnija stvar također, a restorani su mrak', izjavila je Franka, dodajući da ondje voli ići u muzeje, restorane i kazališta. Franka je u centru Moskve u videu morala čitati na ruskom, složiti babuške, mirisati začine te piti nekakve napitke.

'Rusi su jako srdačni, otvoreni, puno bolji nego što ih zamišlja većina Hrvata', kaže. Priznala je i da joj u Moskvi nedostaje kafić u kojem može sjesti na terasu i popiti kavu. Omiljena mjesta su joj Gorki park i Crveni trg. U Zagrebu joj pak nedostaje internacionalna kuhinja. Najbolji prijatelj u Moskvi joj je dečko Vedran, a osim njega, druži se s Engleskinjom i Talijankom. Najviše se plaši da joj se u Moskvi ne izgubi pas Oski.

Franka i Vedran zajedno su od 2012. godine, a zadnju godišnjicu proslavili su u Los Angelesu.