romantični ručak

Franka Batelić i Vedran Ćorluka i dalje zaljubljeni kao prvog dana

11.05.2017 u 09:34

Bionic
Reading

Zbog nedavne operacije 31-godišnji nogometaš morao je na neko vrijeme po strani ostaviti kopačke i nogometni teren, no prisilni odmor odlučio je iskoristiti za uživanje. Trenutno boravi u Rapcu, odakle je njegova djevojka, pjevačica Franka Batelić, a vrijeme provode uživajući u suncu i dobroj hrani

Krajem srpnja ove godine nogometaš ruske Lokomotive i hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka te pjevačica Franka Batelić proslavit će pet godina ljubavi. Iako 31-godišnji nogometaš živi u Rusiji, zbog nedavne teške ozljede, rupture Ahilove tetive desne noge, zbog čega je i operiran, posljednjih dana boravi u Hrvatskoj.

Iako na svom Instagramu većinom objavljuje fotografije psa Oskija ili svog nogometnog tima, iznenadio je sve posljednjom objavom iz restorana nedaleko od Pazina, u kojem je uživao s Frankom u najpoznatijoj istarskoj deliciji - tartufima.

Osmijeh na njihovim licima govori sve, a Ćorluka je jednom riječju otkrio koliko uživa napisavši - 'hedonizam'.

Vedran Ćorluka i njegova sedam godina mlađa djevojka svoju su vezu započeli krajem srpnja 2012. godine na jednoj od najpoznatijih hrvatskih plaža - Zrću. U to vrijeme Ćorluka se viđao s unukom generala Ivana Čermaka, Lanom Gadže Čermak, no noćni provod u jednom od klubova bio je sudbonosan jer je upoznao pjevačicu Franku Batelić.

Zbog ljubavi Franka često boravi u Moskvi, a par, barem jednom godišnje, otputuje na neku egzotičnu destinaciju.