BRAK JOJ GODI

Franka Batelić: 'Super se osjećam kao udana žena'

20.09.2018 u 10:39

Bionic
Reading

Pjevačica Franka Batelić u moru poslovnih angažmana i fakultetskih obveza već nekoliko mjeseci živi na relaciji Zagreb - Moskva te uživa sa suprugom Vedranom Ćorlukom, za kojeg se udala u lipnju i priredila glamurozno vjenčanje u Istri

Među brojnim ljepoticama koje su se u srijedu okupile u poznatom zagrebačkom frizerskom salonu na predstavljanju novih britanskih proizvoda za njegu kose našla se i pjevačica Franka Batelić te je za tportal progovorila o ljubavnoj sreći i poslovnim planovima.

'Uvijek sam na relaciji Moskva-Zagreb, pa će tako i ostati još neko vrijeme. Super se osjećam kao udana žena, a zapravo sve je ostalo isto', govori nam lijepa Istrijanka koja je prije tri mjeseca uplovila u bračnu luku s našim nogometašem Vedranom Ćorlukom.

  • +22
Poznati u salonu Franić Izvor: Promo fotografije / Autor: Petar Santini

Iako su zbog njegovih klupskih obveza u ruskom klubu Lokomotiv supružnici odgodili bračno putovanje, Franka otkriva da imaju u planu već nekoliko destinacija koje namjeravaju posjetiti kada nađu vremena.

Dok njezin suprug ganja karijeru u hladnoj Rusiji, Franka se posvetila pjevanju pa uskoro izlazi njezin novi album, za koji je upravo snimila posljednju pjesmu, a uz to privodi studiranje kraju.

  • +26
Franka Batelić blista u vjenčanoj haljini Izvor: Pixsell / Autor: tportal.hr

'Uskoro pripremamo novi album, još uvijek nemamo točan datum izlaska. Jako se veselim i jako mi je drago što je publika sve izvrsno prihvatila do sada. Trenutno sam zapravo u gužvi oko fakultetskih obveza pa sam na to koncentrirana', rekla je pjevačica.

Mlada glazbenica poznata je i po uvijek dotjeranim frizurama, a o njezi njezine kose brine se poznati stručnjak Zvonimir Franić, u čijim se rukama, kaže Franka, osjeća odlično. Isti se beauty tim brinuo o njezinu izgledu i na dan vjenčanja.

'Sad mi se sviđa moja kosa, i boja i dužina, ali sve mi brzo dosadi. Nisam vezana za svoju kosu, volim promjene. Zvonimir uvijek rado sasluša moje želje i svaki njegov savjet je dobrodošao', zaključuje Franka.