divna gesta

Franka Batelić i Vedran Ćorluka odlučili se za novi korak u vezi

07.12.2017 u 14:28

Bionic
Reading

Nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka i njegova dugogodišnja djevojka Franka Batelić jednom su nevjerojatnom gestom pokazali kako imaju veliko srce i otkrili na kakvu se novu zajedničku avanturu uskoro pripremaju

Prilikom gostovanja u emisiji Nove TV 'Život piše priče' nogometaš ruskog Lokomotiva Vedran Ćorluka i njegova djevojka Franka Batelić pokazali su koliko su velikodušni. 

U emisiji čija je tema između ostalog bila siročad iz Kenije, o kojima se brine fra Miro Babić, otkrilo se što povezuje dvoje tamošnje djece s našim poznatim parom. 

'Kumovi smo dvoje djece u Keniji, Joy i Patricku, i ne znam što reći osim da je to tako mali doprinos koji te toliko ispuni kad možeš pomoći samo jednom donacijom, a mislim da je to najmanje što možemo učiniti', rekla je otvoreno 25-godišnja pjevačica i tim emotivnim riječima raznježila mnoge. 

🐦🐦 #clichecouplephoto #stadaradim #skrozsevolimo #cheezyalltheway

Objavu dijeli F R A N K A (@frankabatelic_)

• neka sretna djeca 💙🍉🌊 •

Objavu dijeli F R A N K A (@frankabatelic_)

Vedran je istovremeno otkrio kako je ideja da pomognu na bilo kakav način dječici zapravo bila Frankina. 'Moram priznati da je to bila Frankina ideja i čim mi ju je predložila i pokazala o čemu se radi, odmah sam pristao. Mislim da bi to učinio svatko tko ima mogućnosti. Ta djeca toliko cijene male stvari i mislim da je to divna stvar za njih, a za nas tako mala', kazao je talentirani nogometaš koji je nedavno krenuo s treninzima nakon velike ozljede kako bi spreman dočekao Svjetsko prvenstvo u lipnju. 

  • +5
Zaljubljeni Vedran Ćorluka i Franka Batelić uživaju u šetnji i jutarnjoj kavi Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavić

Baš kao što se i on vratio svom poslu, tako je i njegova lijepa odabranica prije koji dan najavila svoj veliki povratak na estradu. 

Objavila je pjesmu 'S tobom' nakon dugogodišnje pjevačke stanke. No to nisu jedne novosti koje je ovaj par podijelio s javnosti. Otkrili su da uskoro pripremaju putovanje u Afriku.

Franka Batelić snimila spot u Škotskoj Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

'Još kao djevojčica, tamo negdje od 13., 14. godine, imam želju otići u Afriku. Uvijek sam osjećala tu neku konekciju i uvijek sam mami govorila da ću otići u Afriku i doći doma s dvoje djece. Toliko godina već pokušavam na neki način pomoći, ali nikako da skužim kako ili nemam vremena… Ali evo sad smo definitivno odlučili, idemo u Afriku, kod fra Mire Babića… idemo ih posjetiti i vidjeti kako sve funkcionira, a mislim da ćemo se vratiti bogatiji', kazala je Franka, koju su djeca iz tog sirotišta posebno obradovala. Naime otpjevala su joj dio njezine pjesme ‘Ovaj dan’ i izmamili joj širok osmijeh.