zajednički trenuci

Vedran Ćorluka i Franka Batelić proveli romantični vikend iz snova

06.11.2017 u 12:53

Bionic
Reading

Franka Batelić nedavno je nakon dulje stanke uzela mikrofon u ruke i od tada je sve češće možemo vidjeti u Hrvatskoj. Budući da se njezin dragi Vedran Ćorluka oporavlja od teške ozljede, i on sve više boravi u Lijepoj Našoj. Tako su protekli vikend proveli u romantičnom mjestu u unutrašnjosti Istre

Proteklih nekoliko godina Franka Batelić i Vedran Ćorluka većinu su svog vremena provodili u Moskvi, u kojoj on igra za tamošnji nogometni klub Lokomotiv, no zbog teške ozljede Ahilove pete, nakon čega je i operiran, već nekoliko mjeseci poznatom sportašu određeno je mirovanje.

Zato sve više vremena provodi u Hrvatskoj, i to u društvu svoje lijepe djevojke, koja je rodom iz Rapca. 

Poznati par tako je protekli vikend proveo u obilasku unutrašnjosti Istre, koja skriva neke od najromantičnijih gradića, čije povijesne priče i legende pružaju priliku za višednevna istraživanja.

Na svom Instagramu upravo se 25-godišnjakinja pohvalila nekim od privatnih trenutaka, koje inače rijetko dijeli s javnosti.

Nakon što su se prošetali Grožnjanom isprobali su i tamošnje kulinarske specijalitete u jednoj od tradicionalno uređenih konoba.

Sunčane sate rezervirali su za prirodu, a onda se vratili u Frankinu obiteljsku kuću u Rabac, u kojoj ih je čekao omiljeni kućni ljubimac.

Hrvatski reprezentativac i poznata pjevačica u vezi su pet godina, a upoznali su se na najpoznatijoj hrvatskoj plaži za tulumarenje - Zrću. Par je od tada nerazdvojan, a iako su mnogi mislili kako će jednom od najpoželjnijih hrvatskih neženja i vječnom zavodniku mlađahna Franka brzo dosaditi, njihova ljubav jača je no ikad.

  • +5
Zaljubljeni Vedran Ćorluka i Franka Batelić uživaju u šetnji i jutarnjoj kavi Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavić