POSAO ILI BRAK

Pjevačica u vjenčanici: Udaje li se Franka Batelić?

29.11.2017 u 11:53

Bionic
Reading

Prošlo je tjedan dana otkako je pjevačica Franka Batelić bila u Škotskoj, u kojoj je snimala spot za povratničku pjesmu, a sada je na Instagramu objavila fotografiju u haljini koja neodoljivo nalikuje vjenčanici. Je li ona samo dio novog spota za pjesmu 'S tobom' ili se ona i nogometaš Vedran Ćorluka spremaju ozakoniti svoju petogodišnju vezu, nismo doznali jer je njezin menadžer na naš upit bio bez komentara

Na Instagramu je pjevačica i djevojka nogometaša ruske Lokomotive Vedrana Ćorluke, Franka Batelić, objavila fotografiju na kojoj pozira u bijeloj čipkastoj haljini, koja neodoljivo nalikuje na vjenčanicu.

👑❄️ #envyroom #stobom

Objavu dijeli F R A N K A (@frankabatelic_)

Riječ je o haljini iz nove kolekcije modnog dvojca Envy Room, uz koju je Franka stavila tek hashtag #stobom, naziv njezine nove, povratničke pjesme, za koju je prošlog tjedna snimila i spot u Škotskoj.

  • +5
Zaljubljeni Vedran Ćorluka i Franka Batelić uživaju u šetnji i jutarnjoj kavi Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavić

I možda to ne bi izazvalo nikakve dvojbe da se ispod fotografije nije javila i voditeljica Tatjana Jurić, koja je primijetila kako su se ona i Franka mimoišle na isprobavanju haljina kod modnih dizajnera, a potom je Frankin menadžer Siniša Bevanda upitao Tatjanu udaje li se.

Aludira li to zapravo Siniša Bevanda na to da se njegova štićenica udaje, nismo uspjeli doznati jer na telefonski upit on nije imao komentara.

Ipak, mnogi su mišljenja kako je ta haljina samo dio promocije nove pjesme te da je Franka Batelić dva dana prije uz svoj portret obavijestila pratitelje kako će za samo sedam dana pjesma 'S tobom' ugledati 'svjetlo dana'.

  • +7
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Grgur Zucko/PIXSELL