NE MIRUJE

Franka Batelić i u poodmakloj trudnoći ne odustaje od svoje velike ljubavi

22.11.2019 u 10:10

Bionic
Reading

Iako je posljednjih tjedana usporila, i započela s odbrojavanjem do dolaska prinove, čini se kako je Franka Batelić ipak, uoči Božića, odlučila objaviti još jednu pjesmu koja će se savršeno uklopiti u ovo predblagdansko raspoloženje

Odbrojavanje do Božića je počelo, prve božićne pjesme na radiju su već puštene, a tim tragom čini se išla je i Franka Batelić. Iako nije željela puno otkriti, na svom je Instagram Storyju ipak dala naslutiti o čemu je riječ.

Franka Batelić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

U kućnoj atmosferi ovih je dana, Franka koja je u poodmakloj trudnoći, snimala spot za božićnu pjesmu, koja će, zasigurno, postati hit, baš kao i sve dosadašnje pjesme koje je objavljivala u posljednjim mjesecima.

Kako se šuška, i ovoga je puta Franka Batelić okupila najbolje hrvatske glazbenike, među kojima je i Porinom nagrađeni saksofonist Igor Geržina.

Ovo je vjerojatno i posljednji njezin poslovni pothvat u ovoj godini, kao i do rođenja prvog djeteta koje čeka sa suprugom, nogometašem Vedranom Ćorlukom, a njezini će obožavatelji do novih hitova morati malo pričekati.