STOMATOLOŠKI ZAHVAT

Fotografije koje su obišle svijet, zabrinule sve: Brad Pitt snimljen u invalidskim kolicima, no, srećom, nije tako strašno kao što izgleda

16.04.2021 u 09:24

Bionic
Reading

Iako teško prepoznatljiv, oskarovac Brad Pitt fotografiran je u srijedu na izlazu iz medicinskog centra na Beverly Hillsu u invalidskim kolicima, što je zabrinulo njegove obožavatelje

'Nije to ništa, zubarski posao', rekao je izvor za Page Six i otkrio kako je glumcu izvađen umnjak.

Zvijezda filma 'Bilo jednom u Hollywoodu' bio je odjeven u crnu jaknu, sive hlače i bijele tenisice, a lice i glavu je osim obaveznom kirurškom maskom prekrio i neobaveznim predimenzioniranim sunčanim naočalama i kapuljačom.

Nedavno je objavljeno da će Brad Pitt s Harrisonom Fordom, Halle Berry i Reese Witherspoon biti dio ekipe prezentera na svečanoj ceremoniji dodjele Oscara 25. travnja, pa nije isključeno ni da je razlog posjeta zubaru rad na savršenom osmijehu za pozornicu.

Medicinski centar 57-godišnji glumac je napustio u pratnji tjelohranitelja, a izlazak u invalidskim kolicima nije odraz Pittovog fizičkog stanja, nego posljedica izbjegavanja odgovornosti ustanove koju napušta u slučaju da mu se nešto dogodi.

  • +3
Brad Pitt u invalidskim kolicima Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ta odgovornost prestaje kad pacijenta ili klijenta preuzme netko s uže liste kontakata za preuzimanje iz bolnice, na kojoj definitivno više nije njegova bivša supruga Angelina Jolie.

Dugotrajan razdor para doveo je do jedne od najružnijih holivudskih bitaka u sudnici, s vrlo velikim izgledima da postane i najskuplji holivudski razvod ikad.

Izvor je nedavno za Page Six rekao kako je Pittu 'slomljeno srce' zbog navodnog curenja informacija nekog iz tima Angeline Jolie da su ona i djeca spremni u sklopu bitke za skrbništvo nad njihovo šestero djece svjedočiti o njegovom navodnom zlostavljanju.

Pitt nikada nije bio uhićen niti optužen za bilo kakvo kazneno djelo tijekom braka s Jolie, niti se našao u policijskim izvještajima.

'Brad i njegov tim nikada nisu napadali Angelinu, ali u njegovom timu smatraju da je ovo curenje informacija proračunato kako bi se prije završetka njihovog suđenja poljuljala mišljenja', rekao je izvor.