IZGLEDA ODLIČNO

Fotografije koje su iznenadile sve: Brooke Shields pokazala svoju senzualnu stranu

25.09.2020 u 15:21

Bionic
Reading

Na nagovor svoje kolegice i prijateljice iz manekenskih dana, glumica i nekadašnji supermodel Brooke Shields stala je pred njezin objektiv i snimila fotografije za pamćenje, zbog kojih bi joj rijetki dali godine koje ima

Kada se dva supermodela nađu zajedno, finalni proizvod ne može biti loš. Iako je jedna od nekadašnjih supermodela 90-ih, Helena Christensen ovoga puta bila iza objektiva, fotografije koje je snimila od 55-godišnje glumice i nekadašnje kolegice s modnih pista, Brooke Shields, ostavile su sve bez riječi.

Njihova suradnja nije prošla neprimjećeno, osobito jer su obje dame neke od najboljih fotografija objavile na svojim Instagram profilima, a riječ je o snimkama Brooke Shields u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu, u kojem se izvija po svom travnjaku, te druge u žutom jednodijelnom kostimu u kojem pozira na pješčanoj plaži.

'Radim na nečem posebnom sa svojom prijateljicom Helenom Christensen. Ti si nevjerojatna', napisala je ispod fotografija Brooke Shields, koje se mnogi još uvijek sjećaju po hit filmu iz 1980. godine 'Plava laguna'.

Na njezinu ljepotu i senzualnost nije ostala imuna niti Helena Christensen koja je napisala: 'Uhvatiti čovjekovu suštinu nije uvijek tako jednostavno. Uvijek želiš zagrebati ispod površine, kako bi pronašao ranjivost, sirovost, ali i pravu istinu skrivenu u njihovom srcu i umu. Ova prelijepa žena je netko tko pokazuje sve te kvalitete ispred mog objektiva već godinama i zahvalna sam što je imam, ne samo kao inspiraciju za svoje fotografije, već i za brižnog, pametnog i iskrenog prijatelja.'