POVODOM DANA NEZAVISNOSTI

Brooke Shields pokazala besprijekornu figuru u bikiniju; odabranim uzorkom odala počast svojoj domovini

05.07.2020 u 15:25

Bionic
Reading

Sa svojim suprugom, scenaristom Chrisom Henchyjem i njihove dvije kćeri, 17-godišnjom Rowan i 14-godišnjom Grier, holivudska glumica nalazi se u karanteni u obiteljskom domu. A upravo tamo, uz bazen u dvorištu obitelj je proslavila i američki Dan nezavisnosti

U obiteljskom domu u Hamptonsu, četveročlana obitelj glumice i nekadašnje manekenke Brooke Shields proslavila je 4. srpnja, koji u Americi ima posebno značenje, budući da je tada njihov Dan nezavisnosti. 55-godišnja Brooke uživala je s godinu dana starijim suprugom Chrisom Henchyjem i njihove dvije kćeri, a osvježenje je i sama potražila u bazenu koji se nalazi u dvorištu.

Tim povodom Brooke je napravila i fotosession, pozirajući u minijaturnom bikiniju s uzorkom američke zastave. Gornji diobio je tamnoplavi s bijelim zvjezdicama, dok su gaćice, koje se vežu na bokovima plavim trakama sa bijelim zvjezdicama, na crveno-bijele pruge.

Ni u bazenu nije skinula ogrlicu ni niz narukvica na ruci, no maknula je sunčane naočale. Nakon što je uronila u bazen, svoju dugu, raspuštenu kosu je zalizala.

Svoju top figuru može zahvaliti vježbanju i meditaciji, bez kojih u posljednje vrijeme ne može. 

'Nikada u životu nisam meditirala. Uvijek sam bila ona osoba koja je prezauzeta obavezama da bi meditirala. No, kada je karantena započela, ušla sam u to neko razdoblje u kojem sam učila o sebi. Rekla bi sama sebi: 'Ne idem u teretanu, stoga ne trebam vježbati. Samo ću jesti quesadille i sladoled i ispijati koktele'. Počela sam odlaziti kasno u krevet i dizati se ujutro kasno. Tada su mi ukućani rekli da se saberem, jer ako sam ja nervozna, njima neće biti lako', otkrila je nedavno holivudska glumica Brooke Shields.

  • +5
Brooke Shields Izvor: Profimedia / Autor: MICHAEL SIMON / INSTAR Images / Profimedia

Danas je, kaže, sretna što nakon svega što je prošla i dalje može vježbati. 'Imam trenera koji kaže da to što si zarobljen kod kuće ne znači da ne možeš vježbati i biti kreativan. Bicepse možeš vježbati s konzervama rajčice. Imam te elastične trake pomoću kojih radim čučnjeve ili hodam bočno i nakon samo 10 minuta znoj se cijedi.

Preporučam svima da pronađu vrijeme u danu kada će vježbati. Ljudi mojih godina sada stižu do te točke kada se sve usporava - dobro si odradio sve, imao djecu, karijeru i sada je gotovo... Ja, s druge strane, u pedesetima, osjećam se fizički bolje nego ikada.'