KRATKO, ALI SLATKO

Nives Ivanišević otkrila kako je provela vikend s prijateljima

13.10.2022 u 08:46

Bionic
Reading

Kada nema obaveza na Narodnom radiju, gdje vodi emisiju Living Room Acoustic, Nives Ivanišević posvećena je svojoj obitelji, ali i prijateljima. A upravo s njima provela je nezaboravni vikend

Na svom Instagram profilu radijska voditeljica i supruga proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića, Nives Ivanišević, sa svojim je obožavateljima podijelila djeliće svog nezaboravnog vikenda na nepoznatoj destinaciji.

Naime, sa suprugom Goranom Ivaniševićem, ali i povećim društvom sačinjenim od njihovih dragih i bliskih prijatelja, Nives je otputovala na vikend i nezaboravno se provela.

Odmor je vesela ekipa provela u kući za odmor koja pruža apsolutno sve svojim gostima, a tamo je proslavljen i jedan 40. rođendan.

Nives je otkrila da se, unatoč nižim temperaturama, okupala s Goranom u bazenu. On je u ovoj situaciji bio puno hrabriji, pa je ostao tek u kupaćim hlačicama, dok je Nives u bazenu završila u bijelim hlačama i crvenoj majici dugih rukava.

  • +3
Nives Ivanišević Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

Ekipa je zaigrala biljar, malo vježbala, ali i uživala u raznim ukusnim delicijama. Sve u svemu vikend itekako dobro pogođen i iskorišten, a baterije za novi tjedan svima su napunjene.

Zahvaljujući tome Nives se može početi pripremati i za novu emisiju Living Room Acoustic, koju vodi na Narodnom radiju, a u kojoj danas nastupa Gina Damjanović.