zapisano je u genima

Ide tatinim stopama: Sin Gorana Ivaniševića postao je prvak Hrvatske

16.01.2023 u 19:09

Bionic
Reading

Goran Ivanišević više puta se dokazao kao vrhunski tenisač, a sudeći prema svemu talent je prenio na sina. Naime, na hrvatskom prvenstvu za tenisače do 16 godina održanom u Ogulinu, Emanuel Ivanišević osvojio je prvo mjesto

Prvenstvo tenisača do 16 godina održanog u Ogulinu mladi Emanuel Ivanišević napustio je s peharom u rukama. Naime, u konkurenciji parova s Franom Sučićem iz TK Split 1950 postao je državni prvak do 16 godina, piše Večernji list.

Inače, 15-godišenjeg Emanuela Goran Ivanišević dobio je u braku s Tatjanom Dragović. Nekadašnji bračni par iz sina ima i 19-godišnju kćer Amber. U braku s Nives Ivanišević Goran je dobio sina Olivera koji ima tri godine.

Goran i Emanuel oboje su ljubitelji sporta, ne samo tenisa. Tako su otac i sin viđeni na stadionu u Dohi gdje su pomno pratili borbu hrvatske nogometne reprezentacije za osvajanje bronce, a ponosni otac na Instagramu je objavio sliku sa svojim najstarijim sinom.

Nedavno je Goranova supruga Nives Ivanišević otkrila da Emanuel živi s njima. 'Goranov sin Emanuel živi s nama tako da je to super zabavno i lijepo', rekla je Nives i dodala kako stariji brat čuva mlađeg. 'Oliver Emanuela gleda kao Boga. Znači, on mu je sve. Pustim nekada, dobro Emanuel mora puno učiti, pa onda mičem mlađeg sina da ga ne ometa, ali super nam je', rekla je nedavno za RTL Exkluziv.

Goran Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL