kultni humoristični sitcom

[FOTO] Gdje su i što danas rade glumci iz serije 'Kako sam upoznao vašu majku'

24.01.2022 u 06:43

Bionic
Reading

Zbog odličnog scenarija te odabira glavnih i sporednih glumaca ova serija je na samom vrhu najgledanijih sitcoma u Americi i ostatku svijeta. Tome u prilog govore i brojne nominacije i nagrade izvršnih producenata, scenarista i glumaca. Serija o ostarjelom Tedu koji svojoj djeci prepričava događaje koji su prethodili upoznavanju njega i njihove majke završila je 2014. godine, no i dalje se reprizira diljem svijeta. Evo kako danas izgledaju glavni junaci

Neil Patrick Harris (Barney Stinson)

Glumio je Barneyja koji voli odijela i bio najupečatljiviji lik serije 'Kako sam upoznao vašu majku'. Otkako je završila, nagrađivani glumac nastavio je svoj zamah u Hollywoodu. Dobio je uloge u filmovima 'Million Ways to Die in the West', 'Gone Girl' i 'Downsizing'.

Glumio je u tri sezone hvaljene Netflixove adaptacije 'A Series of Unfortunate Events' kao grof Olaf. Također je dobio uloge u 'Ghostwriteru' i 'American Horror Storyju'. I dok je njegov lik u hit seriji lud za ženama, glumac u stvarnom životu preferira drugi spol. U braku je s Davidom Burtkom od 2014. i imaju blizance Harper i Gideona.

Jason Segel (Marshall Eriksen)

Zahvaljujući seriji 'Kako sam upoznao vašu majku', Jason Segel postao je jedno od traženijih holivudskih lica. Nakon prestanka emitiranja serije 2014. godine sudjelovao je u dva ne posebno zapažena filma – 'Snimka seksa' 2014. godine i 'The End of the Road' iz 2015. godine - te biografskom filmu o književniku Davidu Fosteru Wallaceu. Prošao je kroz burno razdoblje u privatnom životu. Imao je problema s alkoholom i nakon zadnje epizode 'Kako sam upoznao vašu majku' otišao je na liječenje. Iza njega su film 'The End Of The Tour' te Netflixovi projekti 'The Discovery' (romantična znanstvenofantastična drama) i biografski film 'Come Sunday'. U novije vrijeme Segel je bio izvršni producent i glumio u 'Dispatches From Elsewhere' te HBO-ovoj seriji 'Lakes'. Počeo je izlaziti s fotografkinjom Alexis Mixter 2014., a razdvojili su se u travnju 2021. godine.

Alyson Hannigan (Lily Aldrin)

Osim 'Kako sam upoznao vašu majku', Hannigan je zvijezda filma 'Američka pita' i serije 'Buffy, ubojica vampira'. U posljednje vrijeme pojavljivala se u filmovima 'Kim Possible' i 'Abducted: The Mary Stauffer Story', a također je imala uloge gostujuće zvijezde u serijama 'Outmatched' i 'Pure'. Osim toga, dobila je ulogu Claire Clancy u Disneyjevom projektu 'Fancy Nancy'. Hannigan je od 2003. godine u braku s Alexisom Denisofom, koji je također imao ulogu u seriji 'Kako sam upoznao vašu majku'. Imaju dvije kćeri, Satyanu i Keevu.

Cobie Smulders (Robin Scherbatsky)

Nakon serije 'Kako sam upoznao vašu majku' Cobie Smulders se među ostalim pojavila u Marvelovim projektima 'Avengers: Age of Ultron', 'Avengers: Infinity War', 'Avengers: Endgame' i 'Spider-Man: Far From Home'. Glumila je i u filmovima 'Jack Reacher: Never Go Back' i 'The LEGO Movie 2' te serijama 'A Series of Unfortunate Events' i 'Arrested Development', a i u sada otkazanoj seriji 'Friends from College'. Glumila je i producirala dramu 'Stumptown' za ABC 2019. godine. Smulders je u braku s Taranom Killamom od 2012. i imaju dvije kćeri, Shaelyn i Janitu.

Josh Radnor (Ted Mosby)

Radnor je imao glavne uloge u serijama 'Mercy Street', 'Rise' i 'Hunters' nakon što se oprostio od uloge Teda Mosbyja u seriji 'Kako sam upoznao vašu majku'. Također je gostovao u seriji 'Grey's Anatomy' i pojavio se u 'The Seekeru'. Od 2016. godine dio je glazbene grupe Radnor & Lee, a trenutno piše svoju drugu knjigu 'Contagiously Good', koja bi trebala biti objavljena 2022. godine. Vodio je kampanju za Baracka Obamu na izborima 2008. i ponovnim izborima 2012. (usredotočujući se na svoju matičnu državu Ohio). U jednom od intervjua je izjavio: 'Prezirem politiku, ali stvarno volim predsjednika Obamu.'

  • +23
Kako sam upoznao vašu majku Izvor: Profimedia / Autor: Ron P. Jaffe / Everett / Profimedia