NE MOŽEMO DOČEKATI

Serija koju neće propustiti svi oni koji su obožavali gledati 'Kako sam upoznao vašu majku'

20.01.2022 u 06:40

Bionic
Reading

Nakon što je 2014. godine puštena i zadnja epizoda devete sezone hit serije 'Kako sam upoznao vašu majku', gledatelji su iznova i iznova gledali reprize. Zbog toga su se autori odlučili na spinoff, stavivši ovoga puta u središte upoznavanje - oca

Gotovo osam godina, nakon punih devet sezona, završeno je snimanje hit serije 'Kako sam upoznao vašu majku', a mnogi se i danas jasno sjećaju glasa pokojnog Boba Sageta u ulozi naratora. Na veliku radost milijuna obožavatelja iz cijelog svijeta, autori su odlučili napraviti mali zaokret pa su okupili novu, mlađu ekipu i u fokus stavili nešto drugo.

Za glavnu glumicu i ulogu Sophie odabrana je Hilary Duff, a nju u budućnosti glumi Kim Catrall, koja svom sinu priča priču o tome kako je upoznala njegova oca, zbog čega ne treba nagađati o imenu serije, ono je - 'Kako sam upoznala vašeg oca'.

Priča nas vraća u 2022. godinu, kada Sophie i njezin uzak krug prijatelja pokušavaju shvatiti tko su i što žele od života, ali i traže pravu ljubav u doba u kojem su aplikacije za pronalaženje partnera na vrhuncu. Kako je otkrila sama Hilary Duff, poveznica s drugom serijom itekako ima, a navodno se očekuju i neka zabavna gostovanja iz originalne postave.

Iako se o spinoffu nagađalo zadnjih sedam godina, niti jedan do sada nije se uspio održati. Tek kada su se pisanja scenarija uhvatili Isaac Aptaker i Elizabeth Berger, zaslužni za hit seriju 'This Is Us', Hulu je odlučio dati im priliku.

Zanimljivo je to da je Duff ujedno angažirana kao producentica te se, uz nju, u seriji pojavljuju Chris Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran i Suraj Sharma.

  • +7
Serija 'Kako sam upoznala vašeg oca' Izvor: Profimedia / Autor: HULU / Planet / Profimedia

A dok je u originalu ulogu naratora imao Bob Saget, ovoga puta ta je čast pripala dobitnici Zlatnog globusa, hrvatskim gledateljima najpoznatijoj po ulozi Samanthe u seriji 'Seks i grad', Kim Catrall.

Vijest o snimanju pročula se još u travnju 2021., a snimanje je počelo 1. rujna. Premijera serije, koja u prvoj sezoni ima čak 10 epizoda u trajanju od nekih pola sata, održana je 18. siječnja na kanalu Hulu.