PODIZANJE POŠTE

[FOTO] Ben Affleck ponovo na trenutak izvirio iz kuće: Slavni glumac sam se sebi nasmijao tijekom borbe s paketima

24.01.2021 u 19:14

Bionic
Reading

Stručnjaci su već davno utvrdili da je 'multitasking' mit te da obavljanje više stvari u isto vrijeme drastično smanjuje učinkovitost, a ako tražite slavnu osobu koja to dobro ilustrira – evo Bena Afflecka koji istovremeno pije kavu i nosi pakete

Slavni glumac Ben Affleck možda tuguje zbog prekida veze s Anom de Armas, no još uvijek nije izgubio smisao za humor. Kad je izašao iz kuće podići poštu koja se sastojala od mnogobrojnih paketa, Ben Affleck pokušao je naslagati sve to jedno na drugo i na vrh staviti kavu koju je pio.

  • +7
Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako je uspješno sagradio mali toranj od paketa i zatim na slamku popio malo kave, glumac se nasmijao sam sebi jer je vjerojatno osjećao koliko je sve skupa nestabilno te da izgleda prilično smiješno.

Dodatni razlog za smijeh bilo je i to da nije imao remen na trapericama koje su mu počele padati jer je nedavno smršavio. Naravno, finale je bilo kad su mu svi paketi ipak pali natrag na tlo.

Ben Affleck i 32-godišnja Ana de Armas nedavno su prekinuli. Glumica je otputovala na Kubu, a 48-godišnji Ben Affleck ostao je u Los Angelesu zbog djece.

Par je zajedno proveo oko godinu dana.