PREKID GA JE DOTUKAO

Vidno mršaviji Ben Affleck snimljen prvi put u javnosti otkako je prekinuo vezu s atraktivnom Kubankom

19.01.2021 u 22:48

Bionic
Reading

Čini se kako je jednogodišnja veza s Anom de Armas puno više značila Benu Afflecku negoli njoj. Nakon prekida, o čemu su se jučer raspisali svi svjetski mediji, atraktivna Kubanka odlučila se i na drastičnu promjenu imidža i izgleda bolje no ikada, dok najnovije fotografije Bena Afflecka otkrivaju pravu sliku toga kako se on trenutno osjeća

Zarasle brade i kose, odjeven u ležernu kombinaciju, Ben Affleck je pokušao neprimijećen izaći iz svog dvorišta kako bi pokupio napitke koji su mu dostavljeni ispred ulaznih vrata. No naravno da su njegov izlazak iste sekunde uhvatili dežurni paparazzi i sudeći po fotografijama, holivudski glumac danima nije spavao, a prekid ljubavne veze s Anom de Armas itekako mu je teško pao.

48-godišnji Ben Affleck snimljen je prvi put otkako se vijest o njihovom prekidu pronijela svijetom. Odmah nakon prekida Ana de Armas odlučila se na drastičan rez, pa je skratila kosu i odrezala šiške te izgleda bolje no ikada, a za razliku od nje, njezin dosadašnji dečko izgleda poprilično loše.

Ben Affleck izgleda kao da nije danima jeo, a ni spavao, očito utučen zbog još jednog ljubavnog brodoloma. Iako su isprva krenule priče kako je prekid bio sporazuman i zajednički, sada se sve više spominje priča u kojoj je Ana de Armas ostavila Afflecka preko telefona.

Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zanimljivo je i da je jučer, nedugo nakon što se proširila vijest o prekidu, navodno brat Bena Afflecka, glumac Casey Affleck pomagao u rješavanju stvari koje bi ga podsjećale na lijepu Kubanku, a među stvarima koje su završile u smeću nalazila se i Ana de Armas u stvarnoj veličini, napravljena od kartona.