mama se hvali

Ella Dvornik o mjerenju djece: 'Balie i Lumi bit će moje visine'

16.11.2021 u 09:05

Bionic
Reading

Iza jedne od naših najpopularnijih influencerica i kćeri Dina Dvornika uzbudljiv je vikend. Njezina kćer Balie proslavila je četvrti rođendan, a na društvenim mrežama moglo se vidjeti da je sve trajalo više dana, te kakva joj je sve iznenađenja priredila. Ella Dvornik se sada vratila ustaljenim obavezama - reklamiranjima svega i svačega i onim najvažnijim - majčinskim

'Ljudi! Kako mjerite visinu svoje djece? Imate neki oldschool stok od vrata ili zapisujete u aplikaciju? Da li ih uopće zapisujete?', upitala je Ella Dvornik svoje pratitelje na Instagramu.

Potom im je dala savjet na kojoj stranici mogu unaprijed saznati koliko će dijete biti visoko do 18 godine. 'Ajde probajte pa mi javite što vam ispadne. Trebate klince mjeriti bar sva puta godišnje, a ako nema razlike između mjerenja vrijeme je za pedijatara. Meni je rekao da će i Balie i Lumi bit moje visine', otkrila je Ella Dvornik uz fotorafiju na kojoj 'mjeri' svoju stariju kćer.

Ella već godinama, poznato je svima, svakodnevno dijeli trenutke iz svog života, a jedna od njenih glavnih tema je upravo roditeljstvo, u kojem uživa od rođenja Balie Dee, a jednako kao i jednogodišnjom kćeri Lumi Wren koje je dobila sa suprugom Charlesom Pearceom. Zbog djece se par ove godine odlučio preseliti iz Zagreba u mirniju Istru.

  • +8
Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL