ZA CALVIN KLEIN

Justin Bieber i Hailey Baldwin prvi puta otkako su u braku snimili seksi kampanju i to u donjem rublju

07.10.2019 u 16:08

Bionic
Reading

Samo nekoliko dana nakon njihovog drugog vjenčanja, ovoga puta onog crkvenog i u društvu prijatelja i obitelji, Justin Bieber i Hailey Baldwin snimili su spot za njegov novi hit, ali i kampanju povodom 50. obljetnice Calvin Kleina

Bračni par Bieber snimili su i svoju prvu zajedničku modnu kampanju otkako su u braku i to ni manje ni više nego povodom 50. godišnjice slavnog Calvin Kleina, a za koju su pozirali u njihovom donjemu rublju.

Osim seksi fotografija, snimljen je ipripadajući video, a u kojem se, uz njih, pojavljuju i A$AP Rocky, Kendall Jenner, Troye Sivan, Liu Wen, Parker Van Noord i Rebecca Leigh Longendyke.

Kampanju je snimio Glen Luchford, a to je njihov prvi zajednički projekt otkako su se u ponedjeljak još jednom vjenčali - ovoga puta zavjete su izmijenili i u crkvi, a svemu su prisustvovali bliski prijatelji i obitelj, koji su zbog vjenčanja stigli u Južnu Karolinu.

Justin Bieber, Hailey Bieber #MYCALVINS | CALVIN KLEIN Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Inače, ovo nije prva Bieberova kampanja za Calvin Klein, budući da je već 2016. postao njihovo zaštitno lice, tada u društvu manekenke Lare Stone

Inače, osim kampanje za Calvin Klein, Justin Bieber i njegova lijepa supruga Hailey Baldwin napravili su još jednu suradnju, onu u spotu za njegovu posljednju glazbenu suradnju.

Dan + Shay, Justin Bieber - 10,000 Hours (Official Music Video) Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Riječ je o pjesmi '10,000 Hours', koju je Bieber snimio s country duom, poznati kao Dan + Shay, a koji je u samo tri dana, otkako se pojavio na YouTubeu, pregledan gotovo 16 milijuna puta.

  • +3
Vjenčanje Hailey Baldwin i Justina Biebera Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / BACKGRID