Nicolás Valentín

Fani Stipković otkrila kako se snalazi u majčinstvu i na koga sliči njezin sinčić

09.02.2024 u 14:20

Bionic
Reading

U listopadu je Fani Stipković prvi put iskusila čari majčinstva, a sa svojim je mališanom nerazdvojna od prvog trenutka. Iako ima njezine oči i nosić, Nicolas Valentin ima očev smiješak koji osvaja našu proslavljenu novinarku uspješne inozemne karijere

Naša proslavljena sportska novinarka Fani Stipković prije više se godina preselila iz Hrvatske, a u Španjolskoj je ostvarila baš sve što je željela: ostvarila je razne karijerne želje, ali i upoznala čovjeka svog života! U velikom intervjuu za španjolski magazin Hola! otkrila je kako je Fernando Hierro 'onaj pravi, a kruna njihove ljubavi je i sinčić posebnog imena.

Iako nikad nije otkrivala previše o svom privatnom životu i osjećajima koje proživljava, plavooka je novinarka otkrila kako nije bila poput ostalih djevojčica koje su maštale o udaji i o obitelji, no sve joj se 'poklopilo' kada je pronašla Fernanda u najboljem mogućem trenutku.

'O djetetu sam počela razmišljati puno kasnije. Možda godinu ili dvije prije susreta s Fernandom... Pretpostavljam da je taj osjećaj bio naglašen pronalaskom upravo one prave osobe, nešto što je također prirodan proces: pronaći najbolju moguću osobu za zasnivanje obitelji, zar ne? I to se dogodilo s Fernandom, i to u najboljem mogućem trenutku. Vjerojatno zato sada imam više mira. I osjećam se zrelije...', komentira Stipković.

U listopadu je Fani rodila dječaka, a ime koje su mu ponosni roditelji nadjenuli nosi posebno značenje!

''Valentín', jer ga je osmislio svetac, i 'Nicolas', jer... jer je to bilo otkrivenje', otkriva ponosna majka koja krštenje želi organizirati u Madridu, gradu u kojem je živjela do preseljenja u Meksiko.

O novoj se ulozi povremeno oglašava i na Instagramu dijeleći sa zajednicom pratitelja najslađe trenutke s mališanom. Iako još uvijek ne odustaje od svojih navika, kao što je redovita tjelovježba, priznala je da ju je majčinstvo promijenilo, no da joj 'biti mama' godi.

'Kažu da smisao života ne shvatiš dok ne izraste u tebi... Pa istina je. Biti mama te mijenja. U kratko vrijeme učiš se strpljenju, suosjećanju, mijenjaju se prioriteti stvari... Zaista uživam u svakoj sekundi sa svojom bebom. Kad ga vidim i kad mi se nasmiješi, osjećam se kao da me razoruža, kao da skida s mene sve te ljuske koje si navlačio godinama, kao da ti je ego razvodnjen... Živim stanje čiste ljubavi', razdragano komentira Fani koja dodaje kako dječak ima njezin nosić i oči, no tatin osmijeh.

U Fernanda se hrvatska sportska novinarka zaljubila na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019, a njezin novinarski zadatak natjerao ih je da se dobro upoznaju, a onda i zaljube. S Hierrom Fani živi svoju bajku, a istaknuti bivši nogometaš s respektabilnom karijerom menadžera pratio ju je i na porodu.

Iako se Fani pripremala za prirodni porod, maleni je Nicolas Valentin imao drugačije planove.

'Prethodnih mjeseci sam se pripremala za prirodni porod, jer mi je to iskustvo bila jedna od najvećih želja, ali, nažalost, bebi se pupčana vrpca zapetljala. S dva okreta, s čvorom... I, na kraju, morali smo na carski rez. Ali sve nestaje kada držite svoje dijete u naručju: ono daje smisao vašem životu', rekla je Fani otkrivši kako je taj trenutak izazvao najiskrenije emocije: 'Kada smo ga vidjeli prvi put, odjednom smo Fernando i ja počeli plakati. Jer me je Fernando cijelo vrijeme pratio. Bio je sa mnom u operacijskoj sali. Grlio me svake sekunde.'

Zadovoljna i sretna Stipković komentira kako joj je roditeljski poziv stigao u najboljem trenutku života, a svog dječaka opisuje kao mirnog i nasmijanog, ali i razigranog.

it boja

Utegnuta Fani Stipković nije mogla proći nezamijećeno u smaragdnoj haljini koja naglašava njezinu isklesanu figuru

Pogledaj galeriju