na instagramu

Helena Matić podijelila najnovije fotografije Livakovićevog nasljednika

27.01.2024 u 15:59

Bionic
Reading

Naš golman Dominik Livaković i njegova prekrasna supruga Helena uživaju u prvim danima roditeljstva uz svog malenog sinčića, a nekoliko fotografija Helena je objavila na svom Instagramu

Vijest da je Dominik Livaković postao otac čuvana je do samog kraja, a sve je otkriveno tek tri dana nakon što je maleni dječak stigao na svijet. Iako je Helena Matić inače aktivna na Instagramu, ovih je dana posve posvećena prvim danima majčinstva. S malenim je već odradila i jedan profesionalni photoshooting, a rezultat je podijelila s pratiteljima.

Na već ranije objavljenoj fotografiji otkriveno je da je dječak rođen 6. siječnja 2024, a dvadesetak dana nakon Matić je podijelila nove fotografije. Iako lice djeteta još uvijek skrivaju, vidi se da je dječak rođen s puno tamne kosice.

S obzirom da Heleni često komplimentiraju na račun guste duge kose, kosica na dječaku i nije neko iznenađenje!

Osim lijepe crno-bijele fotografije u majčinu zagrljaju, objavila je i sliku dječjih stopalca i ručica.

Podsjetimo, Dominik i Helena za doček Nove otkrili su da su u Zagrebu u šetnji sa svojim psićem, no nitko nije mogao ni naslutiti da će samo šest dana nakon Helena roditi u Petrovoj bolnici u Zagrebu. Tamo ju je porodila liječnica Velena Radošević, ista ginekologinja koja je porodila i Vanju Modrić te Izabel Kovačić.

  • +4
Helena i Dominik Livaković Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX