više od prijatelja

Španjolski mediji raspisali su se o Fani Stipković: Ljubav više ne mogu skrivati, a Fani zovu spektakularnom novinarkom koja se zaljubila u Fernanda Hierra

06.01.2022 u 18:36

Bionic
Reading

Poznata televizijska novinarka Fani Stipković nedavno je na svom Instagram profilu otkrila kako je Božić proslavila u društvu bivšeg španjolskog nogometaša Fernanda Hierre. No, čini se kako Fani i Hierru veže puno više od prijateljstva. O Fani su se raspisali španjolski mediji nazvavši je 'spektakularnom novinarkom koja se zaljubila u Fernanda Hierra'

Već dulji niz godina Fani Stipković živi i radi u Madridu, a čini se kako je sada u Španjolskoj pronašla i ljubav. Naime, prema pisanju španjolskih medija hrvatska voditeljica i bivši nogometaš Fernando Hierra su sretno zaljubljeni. Nakon rastave od Sonije Ruiz, ljubav se ponovno smiješi bivšem igraču Real Madrida, piše Hola! te dodaje kako je Fernando Hierro sretan u vezi s Fani. Par, koji se kad je ljubav u pitanju, odlučio za diskreciju, već je zajedno viđen na nekim javnim događanjima, kao što je finale Davis Cupa koje se održalo prije mjesec dana.

'Žena koja ga je osvojila je spektakularna novinarka s kojom dijeli ljubav prema sportu, a intervjuirala je brojne međunarodne sportske zvijezde. Hrvatica prodornih zelenih očiju živi u Španjolskoj, gdje kombinira posao s treninzima, putovanjima i druženju s prijateljicama poput Lorene Van Heerde,' piše Hola koja je objavio i video o zanimljivim detaljima iz Faninog života.

Fani Stipković i Fernando Hierro Izvor: Profimedia / Autor: Óscar J.Barroso / ContactoPhoto / Profimedia

Sama Fani na svom Instagram profilu nedavno je otkrila kako božićne praznike provodi upravo u društvu Fernanda Hierre, a za blagdanskim stolom u njezinom madridskom domu tada im se pridružio i Hierrin sin Álvaro Ruiz.

Iza Fernanda je 28 godina dug brak sa Sonijom Ruiz, od koje se razveo 2019. godine. Bivši bračni par ima dvoje zajedničke djece, sina Alavara i kćer Claudiju. Fernando je uvijek po pitanju svog privatnog života bio samozatajan, a čini se kako to vrijedi i sada u novoj vezi s Fani. Unatoč diskreciji par je snimljen na tribinama u Madrid Areni s kojih su zajedno pratili finale Davis Cupa između Hrvatske i Rusije.

FINALE DAVIS CUPA

[FOTO] Teniski spektakl u Madridu nisu propustili ni poznati Hrvati, a Fani Stipković finale prati u društvu legende Real Madrida

Pogledaj galeriju

No, čini se kako ljubav između Fani i Fernanda cvijeta već neko vrijeme. Naime, u listopadu su snimljeni zajedno u Madridu, u ulici María de Molina, koja slovi za vrlo popularno i mondeno mjesto te odredište brojnih influencera. Par je ondje uživao u zajedničkom doručku. Nakon toga su se odvezli do stana, usput obavili i kupovinu, te su izbjegavali bilo kakve javne izljeve nježnosti.

Španjolski mediji tada nisu znali Fanin identitet no saznali su kako mlada plavuša, kako su španjolski mediji nazvali Fani, i Hierro već zajedno i žive u luksuznom stanu na periferiji Madrida. Prema pisanju španjolskih medija, Fernandu je ovo prva veza od rastave prije tri godine, a sada, baš kao i za vrijeme dugogodišnjeg braka sa Sonijom, diskrecija mu je jako važna.

  • +6
Fani Stipković Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL