GLAZBENA KREMA U ILICI

Evo tko će sve nastupiti ovog Adventa u Jagerhoru: Natali Dizdar otvara 'festival u Prolazu'

22.11.2022 u 10:04

Bionic
Reading

Ovogodišnje izdanje zagrebačkog Adventa, kako je najavljeno, brojnim sadržajima i atraktivnim dekoracijama trebalo bi ponovno oživjeti staru slavu grada Zagreba kao iznimno atraktivne blagdanske destinacije za sve domaće i strane posjetitelje

Jedna od neizostavnih lokacija za zabavu i uživanje u idiličnoj božićnoj atmosferi biti će i Jagerhorn u zagrebačkoj Ilici u sklopu kojeg građane i sve posjetitelje grada Zagreba očekuje posebno iznenađenje u vidu svakodnevnih glazbenih događanja, stoji u najavi.

Riječ je o 'Advent festivalu u Prolazu' koji će počevši od 26. ovog mjeseca pa do početka siječnja ugostiti neka od najatraktivnijih glazbenih imena urbane glazbe. Svi posjetitelji Jagerhorna će u navedenom periodu moći uživati u čak 16 koncerata. Glazbena događanja će biti organizirana svakodnevno dok će glavni koncerti biti održani od četvrtka do nedjelje u vrijeme trajanja Adventa. 

Svi posjetitelji će imati priliku uživati u izvedbama Soul Shadowsa, Mangroovea, Kristijana Beluhana & CP Supaloversa, Oridano Gipsy Jazz banda, Tonija Drame, Brasil Samba Trio-a, Balkanzoo Trio-a i mnogih drugih. Otvorenje nas očekuje u subotu 26. listopada kada će Festival i događanja u Jagerhornu svojim nastupom obilježiti Natali Dizdar. Uz spomenuta imena, organizatori ističu kako će u narednim danima najaviti još dva respektabilna izvođača koji spadaju u sam vrh domaće glazbene scene. Navedeni line-up će svakako biti garancija vrhunskog provoda. Osim koncerata, program Festivala će biti upotpunjen brojnim nastupima poznatih domaćih DJ-a, dok će svakog četvrtka u Jagerhornu biti organizirane JAZZ večeri tijekom kojih će nastupiti neki od vodećih domaćih jazz umjetnika, ali i stranih izvođača ovog glazbenog žanra. Zahvaljujući festivalskim događanjima, za očekivati je da će Jagerhorn postati jedna od neizostavnih točaka ovogodišnjih božićnih događanja u glavnom gradu.