Hrvatska Meghan Markle

Helena Livaković uoči utakmice svog dragog, pozira s luksuznim nakitom

22.11.2022 u 21:45

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija je u iščekivanju prve utakmice na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Našim reprezentativcima najveća podrška sigurno će biti njihove životne suputnice. I dok će neke otputovati i navijati s tribina, neke će ih bodriti iz svojih domova

Kako to tradicionalno bude svake četiri godine, kad krene Svjetsko nogometno prvenstvo, u središtu pažnje nađu se najbolji nogometaši koji zaslužuju predstavljati zemlje iz kojih dolaze, a skupa s njima i njihove djevojke i supruge. Primjera žena slavnih nogometaša koje su i same uspješne i inspirativne ima mnogo, jedna od 'domaćih' koja se posebno ističe svojom jednostavnošću je i supruga našeg vratara, Dominika Livakovića.

Hrvatska Meghan Markle, kako joj znaju tepati, rado pokazuje svoje modne kombinacije na društvenim mrežama. Helena Livaković, već je svima dobro poznato, modu ima u malom prstu, a svoje outfite uvijek začini dobrim dodacima. U zadnjoj objavi pozira s luksuznim nakitom koji joj dobro pristaje, a s kojim je nedavno odradila editorial.

Podsjetimo, lijepa Zagrepčanka godinama se bavila umjetničkim klizanjem te je bila članica kluba Zagrebačke pahuljice. Prije nekoliko godina je diplomirala na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, a mediji su je otkrili za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji, kada su je proglasili hrvatskom Meghan Markle. Strastvena je navijačica svog supruga no rijetko je se može vidjeti na nogometnim stadionima te utakmice većinom gleda kod kuće pa se pretpostavlja da neće biti u Kataru.

Ona i nogometaš iz Zadra upoznali su se 2017. godine. Vjenčali su se u lipnju, u zadarskoj katedrali sv. Stošije nakon pet godina veze, a kad su izašli pred oduševljene goste ispred crkve tamburaši su im zapjevali 'Najlipša si'. Nakon završetka službenog dijela ceremonije, gosti su se zaputili u hotel u Petrčanima. Imali su i privatni vatromet koji su svi izašli gledati prije rezanja torte.

  • +2
Helena i Dominik Livaković Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX