BILI SU DOBRI

Evo što su princ George i princeza Charlotte poželjeli ispod bora

21.12.2017 u 11:15

Bionic
Reading

Iako se princ William i Kate Middleton silno trude da ne razmaze svoju djecu, naravno da niti ovaj Božić neće proći bez toliko željenih poklona. Ovi blagdani u obitelji su utoliko posebni zato što će im se ove godine pridružiti i princ Harry sa zaručnicom Meghan Markle

Za nedavnog službenog posjeta Finskoj, princ William imao je dogovoren sastanak s vrlo važnom osobom. Riječ je o uglednoj osobi kojoj svake godine djeca diljem svijeta pišu pisma, u kojima redovito objašnjavaju kako su tijekom godine bili dobri pa mole za igračku koju baš žele ispod bora. Naravno, riječ je o Djedu Mrazu, kojem je princ William osobno predao pismo četverogodišnjeg princa Georgea, u kojem traži policijski automobil.

  • +3
Princ George i princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Budući da je, kako je William rekao, mali princ George jako dobar dječak, želja će mu se zasigurno ispuniti, iako se i on i Kate Middleton trude da njihova djeca ne budu razmažena.

'Oboje su jako oprezni da djecu ne bi slučajno razmazili. Naravno, pod borom će se naći pokloni i igračke - Charlotte će vrlo vjerojatno dobiti kućicu za lutke, dok je George opsjednut svime što ima kotače. Puno poklona dobivaju i od obožavatelja diljem svijeta, no njih redovito doniraju potrebitima', rekao je prijatelj blizak kraljevskoj obitelji te dodao:

  • +18
Princ George u Poljskoj Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Znaju da bi toliko poklona moglo loše utjecati na djecu, a oni strahuju od toga. To im je najveća noćna mora.' Njihov ideal savršenog Božića fokusiran je isključivo na obitelj - žele se posvetiti djeci, zabavljati se i igrati s njima. 'Mislim da William i Kate vole Božić, baš poput Georgea i Charlotte. Za njih je to dan kada su svi na okupu i uživaju u blagdanu.'

  • +11
Princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blagdani su u Kensingtonskoj palači počeli već početkom prosinca, kada je stiglo božićno drvce, te su ga svi zajedno ukrasima, koji se prenose s koljena na koljeno, uredili, a potom su isto ponovili princ William i Kate Middleton u svojoj kući.

  • +8
Princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovaj će Božić biti utoliko poseban što će im se, na čak tri dana, u njihovu domu pridružiti omiljeni ujak - princ Harry i njegova zaručnica Meghan Markle. 'Svi se vesele što će Meghan s njima biti za Božić. Ovo će zaista biti posebni blagdani', dodao je izvor blizak obitelji.