najljepše doba godine

Ova je kraljevska obitelj božićnom čestitkom nadmašila sve ostale

20.12.2017 u 13:24

Bionic
Reading

Kraljevske obitelji diljem svijeta na sofisticiran i sebi svojstven način poželjele su sretne blagdane objavivši uglavnom prilično formalne obiteljske portrete. Međutim jedna se obitelj ipak istaknula i pomakla granice te razigranim fotografijama sa snijega sve iznenadila

Već treću godinu za redom španjolska kraljevska obitelj svoju čestitku objavljuje javno, a od ove godine obiteljski  portret kraljice Letizije i kralja Felipea VI malo je drugačiji. Naime, na ovogodišnjoj božićnoj čestitki su i njihove dvije preslatke kćerkice Leonore i Sofije. 

Fotografija četveročlane kraljevske obitelji, snimljena je na Dan državnosti u listopadu ove godine te je poslužila kao portret za čestitku u susret blagdanima koji se bliže. 

  • +8
Kraljica Letizia s obitelji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za sličan scenarij opredijelila se i najpopularnija monarhija. Britanski pripadnici plave krvi, princ William i vojvotkinja Kate Middleton u ovogodišnju su čestitku također uključili najmlađe članove. 

Fotografiju kraljevske obitelji snimio je Chris Jackson, koji je fotografirao i četvrti rođendan princa Georgea ovog ljeta. Tada je vjerojatno nastala i snimka koju su William i Kate iskoristili za blagdane.

  • +42
Kate Middleton i princ William

Trudnoj vojvotkinji na fotografiji se još ni ne nazire trbuh, a najveće oduševljenje javnosti ipak su izazvali četverogodišnji princ George i njegova dvije godine mlađa sestra Charlotte.

Ako su vas ove blagdanske čestitke kraljevića  raznježile, čekajte samo da vidite što je pripremila švedska kraljevska obitelj koja je ove godine apsolutni pobjednik.  Princeza Victoria, iduća na redu za švedsku krunu, u društvu supruga, princa Daniela s dječicom je snimila seriju fotografija u snijegu koji nikoga nisu ostavili ravnodušnim. 

Sreća i obiteljsko veselje vidljivo je na svakoj slici, a posebno na licima petogodišnje Estelle te uskoro dvogodišnjaka Oscara. 

Grudanje, sanjkanje i zajedničko kićenje božićne jelke samo su neki od radosnih trenutaka koji je zabilježen na njihovim ovogodišnjim čestitkama kao i u prigodnom videu. 

  • +14
Švedska kraljevska obitelj Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia