KRALJEVSKI BOŽIĆ

William i Kate objavili obiteljsku čestitku za blagdane

18.12.2017 u 18:42

Bionic
Reading

Princ William i Kate Middleton, koji svoje treće dijete očekuju u travnju, objavili su godišnju obiteljsku blagdansku čestitku. Kao i prošle godine, princ George i princeza Charlotte u prvom su planu, dok stoje ispred svojih roditelja doma u palači Kensington. Svi su odjeveni u plavo, a Kate odijelo Catherine Walker

Fotografiju kraljevske obitelji snimio je Chris Jackson, koji je fotografirao i četvrti rođendan princa Georgea ovog ljeta. Tada je vjerojatno nastala i snimka koju su William i Kate iskoristili za blagdane.

'Oduševljeni smo što su vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea za svoju ovogodišnju božićnu čestitku odabrali obiteljski portret koji sam ja snimio', napisao je Jackson uz fotografiju na Instagramu. 

  • +6
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kraljevskoj obitelji je postala tradicija s javnošću dijeliti svoje blagdanske čestitke. Prošle godine na njoj je bila fotografija iz Kanade, s prvog velikog zajedničkog putovanja kraljevske četvorke. 

Will i Kate imaju mnogo toga za proslaviti ove sezone. Osim što iščekuju vlastito dijete, slave i zaruke princa Harryja i Meghan Markle. Parovi će Badnjak i Božić provesti u omiljenoj kraljičinoj rezidenciji, na seoskom imanju Sandringham.