LJEtovanje iz snova

Evo kamo se Severina uputila na odmor izvan Lijepe naše

27.08.2023 u 21:11

Bionic
Reading

Severina je nakon niza ljetnih nastupa, odlučila otputovati na zasluženi odmor, a njezina destinacija je ovoga puta poznato ljetovalište na Azurnoj obali - St. Tropez

Saint Tropez je jedna od najpoznatijih destinacija na jugoistoku Francuske, a naša poznata glazbenica se tamo uputila u društvu prijateljica.

Odmah je svojim brojnim pratiteljima pokazala i kako izgleda dio atmosfere u tom poznatom ljetovalištu slavnih, u kojem je svojedobno rado odmarala i filmska ikona Brigitte Bardot.

Za svoju je objavu, Severina odjevena u ružičastu maxi haljinu laskavoga kroja i japanke je brzinom svjetlosti dobila bezbroj komentara i lajkova.

  • +8
Severina u Makarskoj Izvor: Pixsell / Autor: Matko Begovic/PIXSELL

Fotografiju iz St. Tropeza, točnije s plaže Pampelone, odnosno glasovitog restorana LeClub55, odmah su s emojima označile i Iva Radić i Ljupka Gojić Mikić.

Inače, nedavno je splitska pjevačica bila na otočiću Vrniku gdje se pridružila lokalnom ribaru u obnovi brodice, a njezina je objava sve oduševila.

Na Vrniku, nedaleko od Korčule, 51-godišnja zvijezda otkrila je i talent za bojanje kada se ribaru pridružila na plaži i bez rezerve uzela kist u ruke.

'Ribanje i ribarsko prigovaranje', kratko je napisala Severina uz objavu simpatičnog videa.