BIANCA CENSORI

Nova odabranica Kanyea Westa ne odustaje od svojih oskudnih kombinacija

27.08.2023 u 18:48

  • +5

Kanye West i Bianca Censori

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Bianca Censori (28) koja se početkom godine vjenčala s kontroverznim glazbenikom i poduzetnikom Kanyeom Westom, nastavlja izazivati negodovanje Talijana svojim golišavim modnim kombinacijama zbog kojih su mnogi na društvenim mrežama zatražili da je se i novčano kazni

Atraktivna Australka, inače arhitektica koja radi za tvrtku Yeezy Kanyea Westa, nimalo ne mari za kritike na račun oskudnih outfita pa je ponovno privlačila poglede na ulicama u još jednom bizarnom modnom izdanju.

Kratki top i tajice u nude nijansi iz daljine su izgledali kao da Bianca na sebi nema ništa, a ovu je nesvakidašnju modnu kombinaciju dodatno upotpunila bijelim salonkama na petu.

Njezin suprug, iako se dovodi u pitanje zakonitost njihove zajednice jer nisu predali vjenčani list, bio je pak u crnom i s košuljom preko glave, premda mnogi smatraju kako je upravo on stoji iza svih Biancinih modnih kombinacija o kojima se danima priča.

Neke od njezinih outfita uključuju i prozirnu mrežastu majici koja joj je otkrivala grudi, u kombinaciji s maksi haljinom niskog struka i bez cipela, kao i proziran kombinezon sa štiklama.

Kako se pisalo, Bianca sad riskira kaznu od 10.000 eura ili čak zatvorsku kaznu jer prema talijanskom Ustavnom sudu, za pojavljivanje u javnosti u takvom izdanju može se izreći novčana kazna od 5000 do 10.000 eura, a onaj tko se izlaže na mjestu ili u blizini mjesta gdje su maloljetnici, može biti kažnjen s četiri mjeseca do četiri godine zatvora.

Inače, Kanye i Bianca vjenčali su se na privatnoj ceremoniji na Beverly Hillsu u siječnju, otprilike dva mjeseca nakon što je okončan reperov razvod od Kim Kardashian.