PODUZETNA brineta

Evo čime će Meghan Markle zamijeniti glumačku karijeru

07.11.2017 u 21:45

Bionic
Reading

Nedavno se oprostila od glumačke karijere, ali Meghan Markle, djevojka britanskog princa Harryja već naveliko razmišlja o tome čime će se baviti kada s američkog kontinenta preseli u London

Sve se glasnije šuška da se lijepa glumica Meghan Markle uskoro seli u britansku prijestolnicu, gdje će započeti zajednički život sa svojim odabranikom, princom Harryjem.

Osim toga službene zaruke ovog sretnog para očekuju se svaki čas, a u prilog tim šuškanjima ide i odluka 36-godišnjakinje o prestanku glumačke karijere.

'Meghan zna da se ne može istovremeno baviti glumom i djelovati kao princeza i zato će rado žrtvovati svoju dosadašnju karijeru radi ljubavi', rekao je nedavno izvor blizak slavnoj glumici i dodao kako je ona svoj odlazak iz serije 'Suits' već najavila šefovima.

  • +8
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, ambiciozna Meghan neće dugo odmarati jer je već osmislila čime će se baviti kada se doseli u Veliku Britaniju. 'Gleda u budućnost i definitivno osjeća da je došao kraj njezine glumačke karijere. Ona isto tako osjeća da je pravo vrijeme počne raditi nešto novo i drugačije. Njezina namjera oduvijek je bila usredotočiti se na humanitarni rad, ali mislim da je veza s Harryjem samo ubrzala taj plan', rekla je prijateljica bliska poznatoj brineti za Vanity Fair te dodala kako glumcia planira osnovati vlastitu humanitarnu organizaciju koja bi se fokusirala na mlade i ranjive žene diljem svijeta.

Ovaj potez pak nimalo ne čudi, pogotovo kad se zna da i njezin partner, princ Harry već godinama sudjeluje u raznim humanitarnim akcijama, uz pratnju svog brata princa Williama i njegove supruge, vojvotkinje Kate Middleton.

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako britanska kruna ima jasan plan humanitarnih akcija koje su usredotočene na veterane i mlade kojima je potrebna pomoć i svaki od članova plemstva ima svoju ulogu u zakladama, koju odobrava kraljica Elizabeta II., izgleda kako Meghan već ima svoju viziju.

Princ Harry navodno je u tome apsolutno podupire.

'Ona ima jasnu viziju kome i kako želi pomagati. Želi razviti humanitarne akcije na područjima koja je već dugo intrigiraju i zanimaju. Osim toga ona i Harry bi voljeli u budućnosti mnogo putovati, a naglasak će pritom biti na dobrotvornom radu', zaključuje izvor za američki časopis Vanity Fair.