SVADBENA ZVONA

Danijela Martinović o braku s inspektorom: 'Otvorena sam za sve opcije'

07.04.2023 u 11:46

Bionic
Reading

Da je sretna i zaljubljena u svog dečka, krim inspektora Josipa Plavića, splitska pjevačica potvrdila je time što o njihovoj vezi piše u svojoj prvoj autobiografiji, a koja bi trebala izaći već u svibnju ove godine

'Josip i ja smo više od lijepog para. No, po pitanju privatnog života nisam baš vična pričanju, ali zaista sam izuzetno sretna. Josip je moja luka', priznala je u razgovoru za 24 sata, 51-godišnja pjevačica Danijela Martinović, koja sada više ne krije svoju ljubav s dvije godine mlađim krim inspektorom Josipom Plavićem.

Njihova ljubav 'rodila se' prošle godine kada je odvjetnica splitske pjevačice podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta, a iako je policija brzo riješila slučaj, Danijela je nastavila svoje druženje s krim inspektorom.

Pričajući o svemu, kaže kako uvijek nastoji ostati vjerna sebi, ali i pustiti život da teče. Iza sebe ima crkveni razvod od Marka Perkovića Thompsona, ali i dugogodišnju vezu s Petrom Grašom. Unatoč tome, i dalje vjeruje u brak. Razmišlja li o tome, značajno je odgovorila za 24 sata:

  • +13
Danijela Martinović u šetnji Bundekom s dečkom Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev

'Govorim iz vlastitog primjera, bilo kakvo predviđanje ili opiranje životu bilo bi smiješno jer je on čudesan. I ja sam mu se bacila kao na paraglidingu. Otvorena sam za sve opcije.'

O svojoj ljubavi Danijela Martinović napisala je retke i retke, a koje će njezini obožavatelji moći pročitati već u svibnju kada bi svjetlo dana trebala ugledati njezina prva autobiografija.