ZALJUBLJENA DO UŠIJU

Emotivna poruka puna ljubavi: Adriana Đurđević ne krije koliko joj Duje Ćaleta- Car znači

08.07.2019 u 11:48

Bionic
Reading

Lijepa Dubrovkinja Adriana Đurđević već više od dvije godine u vezi je sa pet godina mlađim nogometnim reprezentativcem Dujom Ćaletom- Carom, a koliko je sretna što ga ima pokazala je emotivnom porukom na društvenim mrežama

Ono što su nekad bila ljubavna pisma, danas u objave na društvenim mrežama, a zaljubljena pravnica Adriana Đurđević itekako je aktivna na istima. Njezin Instagram profil osim da pokaže svijetu svoje modne odabire i putovanja po svijetu, služi joj i da voljenom momku pokaže koliko ga voli.

Pa si je zgodna 27-godišnjakinja dala truda i svom dečku, nogometašu Duji Ćaleti-Caru posvetila posebnu fotografiju ispod koje mu je poručila: 'Ponekad riječi nisu potrebne. Tvoj pogled i osmijeh su dovoljni. Volim te. Do mjeseca i nazad. Ti i ja.'

Na fotografiju Adriana i Duje poziraju gledajući jedno u drugoga i djeluju zaljubljeni kao i prvoga dana.

Koliko joj je stalo do 22-godišnjeg Šibenčanina, Adriana je pokazala i kada je bez razmišljanja napustila svoj život u Dubrovniku i pridružila mu se u Francuskoj gdje je prošlo ljeto potpisao ugovor u nogometnom klubu Marseille.

Ništa manje pažljiv nije ni Duje, koji svaki slobodan trenutak od treninga i utakmica posveti voljenoj djevojci u koju se zaljubio na pravi pogled.

  • +9
Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL