NAJPOŽELJNIJE ČIZME

Ni Nives Ivanišević nije odoljela hit gležnjačama koje obožavaju Jelena Rozga, Izabel Kovačić i Adriana Đurđević

29.04.2019 u 17:46

Bionic
Reading

Supruga Gorana Ivaniševića, Nives Ivanišević, uzela je mali predah od majčinskih obaveza i skoknula u dućan modnog dvojca Elfs u centru Zagreba, gdje je predstavljena nova linija mirisnih Violeta omekšivača. Lijepa voditeljica, koja se uskoro vraća poslovnim obavezama na Narodnom radiju, osvanula je na događanju dotjerana od glave do pete, a nama su za oko zapele njezne trendi gležnjače koje slobodno možemo proglasiti ovosezonskim pobjednicama

Otkako je postala majka malenog Olivera, Nives Ivaničević rijetko viđamo u javnosti, no kada su u pitanju modna događanja, lijepa radijska voditeljica ne može, a da ne ispoštuje svoje prijatelje dizajnere. Na predstavljanju nove linije mirisnih Violeta omekšivača u dućanu Elfs, Nives je stigla na poziv svojih prijatelja, dizajnerskog dvojca Ivana Tandarića i Aleksandra Šekuljice.

Lijepa supruga umirovljenog tenisača Gorana Ivaniševića plijenila je pažnju u trendi stajlingu od glave do pete. Preko čipkastog topića voditeljica je odjenula ženstveno i trendi odijelo kariranog uzorka s dvostrukim kopčanjem i crne traperice, a najbolji dio stajlinga sasvim sigurno su hit gležnjače s potpisom brenda Chloe.

  • +25
Poznati na predstavljanju omekšivača Violeta Izvor: Promo fotografije / Autor: Danijel Galić

Atraktivne gležnjače s efektnim prorezima u stilu kaubojskih čizmica ove sezone slove za jedne od najpoželjnijih gležnjača. Cijena im je 'prava sitnica' - nešto niža od 9000 kuna - a za njima luduju sve modne ovisnice, uključujući i još neke poznate Hrvatice koje s Nives dijele ljubav prema istim cipelama.

Skupocjene Chloe gležnjače obožavaju i pjevačica Jelena Rozga, koja ih je nosila u nekoliko navrata. U vrlo sličnom izdanju pjevačica je zablistala na predstavljanju novog britanskog brenda u frizerskom salonu Franić u rujnu prošle godine.

Istim cipelama nije odoljela ni lijepa supruga nogometaša Matea Kovačića, Izabel Kovačić, koja je svoje trendi gležnjače uskladila s romantičnom bijelom haljinom idealnom za proljetne dane.

Chloe gležnjače zmijskog uzorka u svom ormaru ima i dugogodišnja djevojka nogometaša Duje Ćaleta-Cara, Dubrovkinja Adriana Đurđević. Lijepa pravnica, koja ne krije kako joj je moda jedna od omiljenih slabosti, nebrojeno je puta svoje stajlinge začinjavala upravo ovim efektnim čizmicama.