Čestitke ne prestaju pristizati

Emocije frcaju na sve strane: Maja Šuput uputila dirljive riječi suprugu za prvu godišnjicu braka

12.05.2020 u 09:40

Bionic
Reading

Već je mnogima poznato kako je 'kraljica svadbi' kako nazivaju pjevačicu, imala glamurozno vjenčanje u Istri. Fotografije s njezinog velikog dana pregledavale su se danima, a Maja Šuput je obilježila prvu godinu i na društvenim mrežama gdje je svom tri godine mlađem ekonomistu Nenadu Tatarinovu u romantičnoj objavi poručila da joj je priredio bajku

Vrijeme je brzo proletjelo pa je već prošla godina dana od vjenčanja Maje Šuput i Nenada Tatarinova, a pjevačica je svom odabraniku uputila nježne riječi za njihovu godišnjicu: 'Hvala ti za bajku koja se dogodila prije točno godinu dana, hvala ti za bajku koja traje već 365 dana, hvala ti što si me tako brzo zavolio, zaručio, oženio... Sretna ti prva godišnjica braka i kao što si mi jutros rekao: 'Još sto pa opet. Volim te'.

Par je imao svadbu u istarskim Balama, na imanju Meneghetti. Vjenčala ih je matičarka pred nekolicinom prijatelja i najbliže obitelji. Večera je bila upriličena u staklenom šatoru koji je bio ispunjen predivnim bijelim cvijećem i romantičnim svijećama, a goste je iznenadio i raskošan vatromet. Pjevačica je promijenila četiri haljine, a vjenčanicu u kojoj je izgovorila sudbonosno 'da' dizajnirao je njezin prijatelj Marko Grubnić, kojeg je inspirirao izraelski dizajner Elihav Sasson.

'Bojala sam se jedino kiše, koja već danima bezobraznola pada u Hrvatskoj. Mislila sam, ako padne, da će nam svu ceremoniju, cvijeće i stvari koje su bile tu dok nismo ušli u šator definitivno upropastiti, jer sam se htjela vjenčati baš na tom mjestu. Uslišane su nam molitve, kiša je prestala padati točno u subotu, i počela je ponovo padati navečer, kad smo odavno bili u šatoru', izjavila je Maja nakon vjenčanja.

Inače, Maja i njezin dragi izolaciju su proveli u svom zagrebačkom domu, a Nenad je svakodnevno isprobavao nove recepte te kuhao, zbog čega se pjevačica malo i udebljala, otkrila je.