UŽIVA U IZOLACIJI

Maja Šuput pokazala kako izgleda njezina raskošna kupaonica, a jedan detalj sve je iznenadio

29.04.2020 u 17:38

Bionic
Reading

Pjevačica i poduzetnica Maja Šuput na veliko zadovoljstvo svojih brojnih fanova vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a baš poput mnogih i ona se zbog globalne pandemije povukla u svoj dom

Vrckava plavuša izolaciju odrađuje u društvu svoga supruga Nenada s kojim se vjenčala u svibnju prošle godine u Istri.

A kako je pokazala najnovijom objavom na društvenim mrežama, boravak u njihovom zajedničkom trendi uređenom domu joj nimalo teško ne pada.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Spa day 👸

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Maja i Nenad doista uživaju u doba korone u zajedničkom vremenu koje provode družeći se i kuhajući ukusna jela, a plavokosa Zagrepčanka objavila je i fotografiju iz svoje raskošne kupaonice u kojoj ima i televizor tako namješten da ga može gledati dok se opušta u mirisnoj kupki.

'Spa day', napisala je Maja pored fotografije na kojoj je pozirala naslonjena na rub kade u pomno osmišljenom stajlingu: efektnom ružičastom ogrtaču s potpisom Versacea i s ručnikom na glavi, a začas su uslijedili komplimenti njezinih brojnih obožavatelja.

'Najljepša', 'Joj, uživaj i za mene', 'Predivna kupaonica', 'I ja bih telku u kupaonici', komentirali su Majini fanovi.

Glazbenica je nedavno na svoj Instagram profil postavila i fotografiju na kojoj se prisjetila jednog nastupa prije nego je globalna pandemija paralizirala svijet showbusinessa.

  • +6
Maja Šuput Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot Instagram

'Ne mogu vjerovati da je ovo bilo prije par mjeseci. Tagiraj osobe s kojima se želiš opet ovako grliti na koncertima i popiti koju previše', komentirala je Maja.