VAŽNO JE ZVATI SE...

Emil Tedeschi postao djed, a poznato je i ime unuka

04.03.2022 u 12:56

Bionic
Reading

Sin predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe, 26-godišnji Emil, i 18 godina starija supruga Nika, jedna od najbogatijih Hrvatica postali su roditelji

Kako Jutarnji list doznaje, mališan je dobio ime - Emil. Nika Perenčević, koja iza sebe već ima jedan brak, ima već troje djece.

Od samog su početka svoje veze izazvali su zanimanje javnosti. Podsjetmo, 26-godišnji Emil, i 18 godina starija Nika vjenčali su se krajem ožujka 2019. godine u Malom Lošinju u hotelu Bellevue okruženi buketima crvenih ruža, a mladenka je tad izabrala usku vjenčanicu od čipke sirena kroja. Gosti su se zabavljali uz Tonyja Cetinskog, a među njima je bila i Nina Badrić.

Emil Tedeschi mlađi i Nika Perenčević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Prije Nike, mladi je nasljednik bio u vezi s kćerkom nogometnog trenera Nikole Jurčevića, Lanom Jurčević. Inače Nikin otac je tajanstveni hrvatski tajkun koji je svoj biznis razgranao iz Rusije, preko Londona, pa sve do Los Angelesa, a njezina majka Sonja Perenčević ima restorane, među ostalim i kultni Dan Tana's u zapadnom Hollywoodu, u koji zalaze slavna holivudska lica.

Sin vlasnika Cedevite i većinskog vlasnika Atlantic grupe i njegova voljena Nika pojavljuju se samo u rijetkim prilikama u javnosti no česti su posjetitelji Cedevitinih utakmica.