LJUBAV na sve strane

Zagrebačka zlatna mladež: Koga ljube mladi nasljednici poznatih prezimena Tedeschi, Rajić i Todorić

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL, ĐORĐE JOVIČIĆ/Licencirane fotografije, Instagram

Životni stil mladih nasljednika i nasljednica iz utjecajnih obitelji oduvijek je privlačio pozornost, osobito njihov ljubavni život. Posljednjih dana najviše pažnje privukli su Tara Balent, kći Ive Todorić te unuka Ivice Todorića i Fran Bienenfeld, sin Martine Bienenfeld i pokojnog poduzetnika Jakova Bienenfelda za koje se doznalo da su u vezi. Samo nekoliko dana ranije na jednom eventu zajedno su se pojavili Luka Rajić, sin nekadašnjeg 'kralja mlijeka' i Laura Jurčević, kći nogometnog trenera Nikole Jurčevića, potvrdivši time nagađanja da su u vezi

Među domaćom zlatnom mladeži otkriven je jedan novi par. Riječ je o najstarijoj unuci Ivice Todorića, Tari Balent, i Franu Bienenfeldu, starijem sinu direktorice Turističke zajednice grada Zagreba Martine Bienenfeld i pokojnog poduzetnika Jakova Bienenfelda. Vršnjaci, 18-godišnji Tara i Fran navodno su u vezi godinu dana.

Podsjetimo, Tara je najstarije dijete Ive Todorić i Hrvoja Balenta koji su u braku bili od 2001. do 2018. godine, a uz nju još imaju sinove Ivana i Antu. Direktorica turističke zajednice grada Zagreba, Martina Bienenfeld, uz Frana još ima i sina Marka. Tara je nedavno maturirala, dok je Fran završio Zagrebačku školu ekonomije i managementa.

Martina Bienenfeld sa sinovima Markom i Franom

Martina Bienenfeld sa sinovima Markom i Franom

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Među pripadnicima zlatne mladeži najpoznatiji su nasljednici Luke Rajića. Moćan i imućan poduzetnik i njegova bivša supruga Borna dobili su tijekom braka tri sina, no za sada je poznata samo veza njihovog srednjeg sina Luke i Laure Jurčević 24-godišnje miljenice bivšeg trenera Dinama i hrvatskog nogometnog reprezentativca, Nikole Jurčevića. Nedavno su se pojavili na otvorenju zagrebačkog butika popularnog urbanog brenda i svima jasno dali do znanja da ih veže puno više od prijateljstva.

Luka Rajić i Laura Jurčević na otvorenju zagrebačke trgovine

Luka Rajić i Laura Jurčević na otvorenju zagrebačke trgovine

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Đorđe Jovičić

Luka je svoju odabranicu koja je nedavno upisala MBA studij u Madridu, smjer sportski menadžment, već na samom početku veze upoznao s majkom Bornom Kotromanić. A slučajno ili namjerno ona ih je u listopadu 'razotkrila' fotografijom obiteljskog slavlja, na proslavi rođendana najmlađeg sina kojeg je dobila u vezi s poduzetnikom Ronom Haleom.

Zajedničke fotografije Rajića mlađeg i Laure nerijetko objave i prijatelji. Tako je otkriveno da su uživali ovog ljeta na Jadranu u društvu nogometaša Tina Jedvaja, njegove djevojke Dine Dragije, sestara Tee i Tare te srpskog folk-pjevača Stefana Cvijovića. Prije veze s Rajićem Lauru su povezivali s Leom Bilićem, mlađim sinom Slavena Bilića, no to nikada nije potvrđeno.

Kćeri nogometnog trenera Nikole Jurčevića često se znaju svrstati među pripadnice zagrebačkog jet seta. Podsjetimo, Laurina starija sestra Lana Jurčević na ZŠEM-u je svojedobno upoznala sina predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe Emila Tedeschija s kojim je provela dvije godine u vezi. Nedugo nakon što su prekinuli Emil se zaljubio u Niku Perenčević. Par je sudbonosno 'da' izrekao u ožujku 2019. godine na Malom Lošinju, a Tedeschi i njegova supruga česti su posjetitelji Cedevitinih utakmica.

Premda spada među najbogatije Hrvatice, o Niki Perenčević zna se jako malo. Otac Mihajlo je tajanstveni tajkun koji je svoj biznis razgranao iz Rusije, preko Londona, pa sve do Los Angelesa, a mama Sonja Perenčević je vlasnica nekoliko poznatih restorana u Los Angelesu.

Emil Tedeschi mlađi u društvu supruge Nike Perenčević bodri Cedevitu

Emil Tedeschi mlađi u društvu supruge Nike Perenčević bodri Cedevitu

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!